CRESPO / Taller de serralleria

Taller de Serralleria Crespo de Terrassa fem còpia de claus i comandaments, obertura de caixes de caudals, col·locació de panys de seguretat, obertura de portes, tancaportes amb fre hidràulic. Serveis a comunitats de veïns i pàrquings.


JOAN GIRALT / Reparació de calçat

Comerç de reparació de calçat i complements, copies de comandaments a distancia, confecció de claus de tot tipus, venda de complements per al calçat, cordons, cremes, plantilles, bastons....


KEY POWER / Duplicat de claus

Key Power de Terrassa, oferim servei de serralleria en general i per vehicles. Treballem tot tipus de claus de cotxes claus de cotxes mcanizadas i codificades, comandaments de garatge, duplicat de claus, claus per codi de fabricant, claus amb xip..


M.NIETO / Reparació calçats, claus

M. Nieto de Terrassa és una botiga de reparació de calçat, duplicat de claus, afilat de tisores i ganivets, plaques bústia, comandaments de portes automàtiques.


SAEZ / Ràpid Calçat

Saez Ràpid Calçat de Terrassa, fem reparacions de calçats, possem cremalleres, dispossem de productes per al teu calçat,varietats de plantilles per al descans. Duplicats de cluas, comandaments a distancia. HORARI: dilluns a divendres de 9 a 13:30 i de 16:.