EQUIVALENZA / Perfums

A Equivalenza de Terrassa som especialistes en creacions pròpies d`alta qualitat. Hem ideat una nova forma de comprar perfum, més propera a tu. T`atreveixes a descobrir-la?.


IMMA PASSION BEAUTÉ / Perfumeries

Botiga de perfumeries, cosmètica, regals, bisuteria i bosses. A la perfumeria hi trobaràs fragàncies, productes de tractament i maquillatge de grans firmes, oferim servei d’estètica. Gran varietat de complements .


LA PROVENÇA / Perfumeria

La Provença de Terrassa és una perfumeria, Distribuïdors oficials de L`Occitane en Provence i altres productes de cosmètica natural i biològica, aromateràpia. Línia de maquillatge biològic, cosmètica de nens i bebès, protectors solars biològics i petits d.


NEUS / Perfumeries

A Neus Perfumeries de Terrassa portem dues generacions dedicades al món de la Cosmètica i Perfumeria. Obrint les portes cada dia amb il·lusió als seus clients amics de tota una vida en comú..


PERFUMERIA DROGUERIA GEMMA/ Perfums

Perfumeria Drogueria Gemma de Terrassa és un establiment de perfums, cosmètica, pintures, productes de neteja, hules,productes de perruqueria, catifes,b ombetes, necessers, cremes solars, neteja industrial, raticides, insecticides, carrets de compra Play.