AGUATRANS SANCHEZ TURRO / Aigues

St Aguatrans, és una empresa dedicada al transport i subministrament d’Aigua Potable (per al consum humà) i Aigua sense clorar (per Piscines, regs, …) amb més de 15 anys d’experiència en el sector, ubicada a Terrassa.


CORTI STYL / Roba per la llar

Botiga dedicada a les robes per a la decoració, tapisseries, catifes de la casa.


CRESPO / Taller de serralleria

Taller de Serralleria Crespo de Terrassa fem còpia de claus i comandaments, obertura de caixes de caudals, col·locació de panys de seguretat, obertura de portes, tancaportes amb fre hidràulic. Serveis a comunitats de veïns i pàrquings.


FERRETERIA DE L`AVINGUDA /

Ferreteria de l`Avinguda de Terrassa és una ferreteria de barri, amb l`objectiu de facilitar als nostres clients i amics aquells productes necessaris per la vida diaria, tant per la llar com per l`ús perssonal. Fer les coses fàcils ens genera felicitat..


JOAN GIRALT / Reparació de calçat

Comerç de reparació de calçat i complements, copies de comandaments a distancia, confecció de claus de tot tipus, venda de complements per al calçat, cordons, cremes, plantilles, bastons....


KEY POWER / Duplicat de claus

Key Power de Terrassa, oferim servei de serralleria en general i per vehicles. Treballem tot tipus de claus de cotxes claus de cotxes mcanizadas i codificades, comandaments de garatge, duplicat de claus, claus per codi de fabricant, claus amb xip..


LA DROGUERIA ECOLÒGICA / Productes naturals

La Drogueria Ecológica es una botiga de productes ecológics de neteja a granel i tambe de cosmetica natural ecologica. Servei a domicili gratuït.


LA TAPISSERIA M.M. / Entapissats

La Tapisseria M.M. de Terrassa és un establiment de entapissats de mobles.


LÒGIC INTERIORS / Bricolatge i manetes

Lògic Interiors de Terrassa és una empresa que realitza tot alló que més mandra et fa i hagis de fer a casa teva. Des de col·locar un interruptor a montar mobles, aquelles petites coses que per eines o temps queden pendents a casa teva. Treballs de aigua,.


M.NIETO / Reparació calçats, claus

M. Nieto de Terrassa és una botiga de reparació de calçat, duplicat de claus, afilat de tisores i ganivets, plaques bústia, comandaments de portes automàtiques.


MÓNICA DÍAZ / Roba per la llar

Botiga especialitzada en teixits, decoració, llenceria de la llar, cortines, estors, panells, tapets, etc.


MONTSERRAT ROS BLASCO / Tintoreria-Bugaderia

Neteja de jocs de llit, estoballes, vestits de bateig, comunio, nuvia i ceremonia. Servei de guarda, recollida i entrega a domicili gratuita. Servei de planxa i neteja de tot tipus de roba..


MUDANZAS ALCE / Mudances

A Mudanzas Alce de Terrassa ens encarreguem de la mudança i transport dels seus estris a qualsevol punt del territori nacional i internacional. Oferim tarifes molt atractives. Servei de guardamobles.


RÁPIDO CALZADO M. MATEO / Reparació de calçat

Rápido Calzado M.mateo, reparació de calçat en general, tenyit i restauració d`articles de pell, jaquetes, parques, etc. Es canvien tot tipus de cramalleres i soles peu de gat.


RÁPIDO COLON / Reparació de calçat

Rápido Colon de Terrassa, reparació de calçats, jaquetes de pell, cremalleres, fem claus i comendaments de tot tipus. Parking gratuït.


RELAXCONFORT / Articles per la llar

Establiment on es poden trobar tot tipus de tendals manuals o motoritzats, mosquiteres, cortines, entapissats, matalassos, etc..


RUS I COTÓ / Roba de casa

Ens dediquem a confecció i instal.lació de cortines, teixits de decoració i complements de la llar, roba de llit i de bany, tendals i mosquiteres.


SAEZ / Ràpid Calçat

Saez Ràpid Calçat de Terrassa, fem reparacions de calçats, possem cremalleres, dispossem de productes per al teu calçat,varietats de plantilles per al descans. Duplicats de cluas, comandaments a distancia. HORARI: dilluns a divendres de 9 a 13:30 i de 16:.


ST GASOLEOS SANCHEZ TURRO / Gas Oil

ST Gasdoleos Sanchez Turró fem servei a domicili de gas-oil, distribució per camions-cisterna amb radiotelèfon, tancs de lloguer, comptador de litres amb factura mecanitzada, venda i instal·lació de dipòsits.


TAPIZADOS ESTEBAN / Entapissats

Tapizados Esteban de Terrassa, entapissem tota mena de mobles i elements de decoració per la vostra llar.