ANNA / Podòloga

Anna Linares Cos, és una podòloga amb servei a domicili,. Si teniu cura dels vostres peus, mentindreu el vostre cos sa..ARC MÈDIC / Fisioteràpia i rehabilitació

Centre de fisioteràpia i rehabilitació, reeducació postural, global, gimnàstica hipopressiva, abdominal, lessions de columna, lessions esportives, adrenatge limfàtic i massatge.


CAPDENT / Clínica dental

Clínica Dental Capdent de Terrassa, especialistes en ortodòncia, odontopediatria, cirurgia dental, implantologia, odontologia conservadora, prostodòncia, odontologia estètica, periodòncia, patologia de l`articulació temporomandibular mandibular.


CARRERAS DENTAL / Clínica dental

Carreras Dental és una clínica especialitzada en odontologia conservadora, estètica dental, implants dentals, periodòncia, ortodòncia, odontopediatria, embarassades, pròtesis fixes, removibles i blanquejament dental, tant per adults com per a nens.CENTRE INTER.DE DIETÈTICA I NUTRICIÓ/Dietètica

Centre Internacional de Dietètica i Nutrició és un comerç de dietètica i d`aliments biològics, productes naturals, artesanies, llibres, roba, teràpies i seminaris.


CENTRE MÈDIC DENTAL AMPLE-CMDA / Clínica dental

El Centre Mêdic Dental Ample -CMDA - de Terrassa practiquem la odontologia en general, implants dentals, cirurgia bucal, prótesis fixa o removible, endodòncia, periodóncia, ortodòncia, odontopediatria, estètica, blanquejament dental. Metge estomatòleg.


CENTRE ORTOPÈDIC RENDÉ / Ortopèdia

Al Centre Ortopèdic Rendé de Terrassa i Barcelona fem estudis de marxa, plantilles ortopèdiques, ortesis pediàtriques i esportives, prótesis i ortesis a mida, cadires de rodes i caminadors, ajudes tècniques i per la llar, material de rehabilitació. Tenim .


CENTRE PARC DEL NORD / Clínica dental

Centre Parc del Nord Clínica Dental t’ofereix tot tipus de servei dental.Comptem amb el millor equip multidisciplinari per oferir un servei de màxima qualitat i eficàcia. Estem especialitzats en implants, estètica dental, ortodòncia i pròtesis. Sabem que .


CENTRE RECONEIXEMENTS MÈDICS / Terrassa

Centre de Reconeixements Mêdics de Terrassa, fem tot tipus de certificats mèdics oficials (CMO), per conducció, permís d`armes, seguretat, embarcacions, laborals, esportius, residència, escolars, grues, gossos perillosos.


CLÍNICA DENTAL DR CADAFALCH / Estomatòleg

Clínica Dental Dr, Cadafalch de Terrassa, odontologia conservadora, pròtesis fixa i removible, periodóncia, ortodóncia, cirurgia i implants, estètica dental. Metge estomatòleg.


CLÍNICA DRA. ARQUIMBAU / Clínica dental

Clínica Dra. Arquimbau de Terrassa, disposem d`instruments i eines d`última generació que ens permeten oferir-li un servei de gran qualitat, confiança i professionalitat.


COS MORERA EGARSAUNA / Fisioterapia,osteopatía

Cos Morera de Terrassa és un centre de Fisioteràpia Osteopatia i Infermeria. L’equip professional del nostre centre tenim el compromís de la recerca constant i la formació continuada en les noves tècniques i avenços que tinguin a veure en la prevenció, el.


DOMÈNECH ÒPTICS / Òptiques

Centre d`atenció oftalmologia,optometria, audiologia,contactologia.


FARMÀCIA ANARTE / Autofarmàcia

Farmàcia Anarte de Terrassa és la l’autofarmàcia del Vallès, on podràs fer la teva compra sense baixar del cotxe. Obrim de 9 h. a 22 h. de Dilluns a Dissabte. Som especialistes en Dermofarmàcia, Dietètica i Nutrició, Ortopèdia, Homeopatía i Fitoterapia. A.


FARMÀCIA ANNA SABRIÀ / Farmàcia

Farmàcia Anna Sabrià de Terrassa, una farmàcia al seu servei amb un gran equip de professionals sanitaris en continua formació. Oferim cosmètica natural, fitoteràpia, una àmplia gama de productes infantils. Control de sucre, colesterol i assessorament nut.


FARMÀCIA BALCELLS / Farmàcia i ortopèdia

Farmàcia Ortopèdia Rosa Balcells a Terrassa, amb més de 35 anys en actiu, els vol oferir un servei professional de qualitat, variat i accessible. Oferim un catàleg ampli complementat amb el servei especialitzat d`ortopèdia, i amb personal en constant form.


FARMÀCIA CA N`AURELL / Farmàcia

A la farmàcia Ca N`Aurell de Terrassa tenim cura de la teva salut. A més dels medicaments, trobaràs el nostre consell en dietètica i nutrició, alimentació infantil, fitoteràpia i ortopèdia. També mesurem els teus nivells de glucosa, colesterol, triglicèri.


FARMÀCIA CAMACHO / Farmàcia

A Farmacia Camacho de Terrassa estem oberts de 7 a 23 h els 365 dies de l`any. T`oferim una atenció personal amb l`ajuda i l`assessorament que requereixis a cada moment, i posem a la teva disposició un ampli ventall de serveis complementaris, per cobrir t.