AULA DE MÚSICA DE TERRASSA / Escola de música

Som una escola de música en la qual es contempla l`ensenyament musical d`una manera dinàmica, amena i seriosa, amb la finalitat de compartir aquest llenguatge mitjançant la música en viu. Comptem amb un equip pedagògic format per professionals en actiu am.BEAUTY ACADEMY / Academia de perruqueria

Beauty Academy de Terrassa és un centre formatiu de perruqueria i maquillatge. Titulació homologada a nivell europeu, qualificació professional internacional NVQ. Cursos monotemàtics i més..


CEM ESCOLA DE MÚSICA / Ensenyement

El CEM compta amb un equip de professors de primer nivell i gran experiència pedagògica, treballen amb gran professionalitat i il·lusió per a dur a terme un Projecte Educatiu de futur, basat en l’experiència i en l’esperit de renovació i innovació pedagò.


DOEX / Autoescola

Oferim una ensenyança de qualitat, per això el centre disposa del millor i més nou material informàtic per a tots els alumnes. Per tots aquests motius ara, podem dir que som un dels centres de formació més importants del Vallés..


ELI DANCE / Escola de dansa

Elidance de Terrassa és una escola de dansa, fem Hip Hop, Lyrical Jazz, Clàssic, Formació i infantil de més de 4 anys.


ENTREACTES / Ensenyament

Centre creació i moviment de Matadepera. Classes de dansa i ballet..


ESCOLA DE MÚSICA CROMÀTICA / Escola de música

Classe d`instruments a tots nivells, classes amb grup, classe individual, cursos intensius d`estiu, masterclass, concerts, combos. ...i per petits, curs iniciació musical amb teclat.


ESPAI MUSICAL DE TERRASSA / Escola de música

L’Espai Musical de Terrassa (ESMUT) som una escola de música. La nostra missió consisteix en transmetre la passió per la música, promoure l’ensenyament instrumental i conèixer els fonaments de la música al llarg de la seva història, a l’hora que optem per.


FUXIUM / Ensenyament

Centre especialitzat en la preparació d`oposicions, proves d`accés, formació empreses i molts més cursos que faran ampliar els teus coneixements i horitzons laborals ....


KHRYSALIDA / Teràpies energètiques

Khrysalida de Terrassa, ens dediquem a la cromoteràpia. El nostre objectiu és oferir eines que ajudin a l`Ésser Holístic a trobar el seu harmonia. Disposem d`un centre-escola de teràpies naturals. Taller d`autoconeixement, Cúpula cromo musical, flors de b.


PEGGY NENS / Llar d`infants

L`Escola Infantil Peggy-nens va iniciar la seva tasca l`any 2004. És un centre adreçat a nens i nenes de 4 mesos a 3 anys. L`escola té un projecte educatiu adaptat a les necessitats dels infants d`aquestes edats..


UP! / Escola d`idiomes

Up! Escola d`idiomes de Terrassa, anglès, francès, alemany i xinès per a nens, joves i adults.