ANTONIO GALAN / Reparació de l`automòbil

Antonio Galan de Terrassa és un taller de reparació general de l`automòbil, rentat de vehícles.


ARS GARAGE / Raparació de l`automòbil

Ars Garage de Terrassa és un taller de l`automòbil, electricitat, pneumàtics, restauració de clàssics, mecànica, diagnosi, i competició.


AUTOMOVILES QUICO / Compra venda vehicles

Automóviles Quico de Terrassa, som una empresa de compra-venda de vehicles usats i de gerència. Tots els vehicles al millor preu..


AUTORACING+ / Reparació d`automòbils

AutoRACING+ de Terrassa és un taller de reparació d`automòbils multimarca, mecànica, electricitat, electrònica, injecció, frens, climatització, diagnosi, pneumàtics, car audio, enganxalls de remolc, planxa i pintura.


CARMON / Mobilitat elèctrica

Carmon Rent de Terrassa és una companyia especialitzada en la venda i lloguer de productes de mobilitat elèctrica per a ús privat i industrial. És importador i distribuïdor d`una gran varietat de fabricants, nacionals i internacionals, punters en cada tip.


CARSMOTOR / Best Service

Carsmotor de Terrassa aspira a ajudar a cada conductor a trobar el cotxe adequat per gaudir de totes les vivències que es desenvolupen conduint..


CB CAR SERVICE / Reparació automòbils

CB Car Service de Terrassa, taller autoritzat de Cecauto, reparació del l`automòbil.


CECAUTO / Recamvis

Cecauto de Terrassa és una botiga de recanvis per a l`automoció, ben reconeguda per tallers i automobilistes, que es caracteritza per una excel·lent relació qualitat / preu..


CENTRE DE RENTAT, S.C.P. / Neteja cotxes

Rentat a mà, rentat de tapisseria, poliment i abrillantat de la carrosseria, làmina solar.


DEDYAUTO 2000, S.L. / Automoció

Venda de microcotxes i camions sense carnet. Concecionari automóbils AIXAM - MEGA.


DOCTORCHIP / Ingenieria de automoció

DoctorChip de Terrassa és un taller de l`automòbil, reparació i reprogramació de centraletes, banc de potència, reset d`airbag i immo, diagnosi multimarca, eines i software.


EGARWAGEN / Servei integral de l`automòbil

Egarwagen de Terrassa, servei integral de l`automòbil, mecánica, xapa, pintura, pneumàtics, pre-ITV, A.A., servei Valeo, muntage d`equips autogas, vehícle de cortesia, garantia nacional, venda de vehícles usats. Red Eurotaller Plus.


EURO REPAR / Taller Cecilio

Euro Repar Car Service de Terrassa, Taller Cecilio, és un taller multimarca de reparació de l`automòbil, revisions pre-ITV, càrregues d`aire condicionat, substitució de pneumàtics.


GARATGE SEBASTIÀ / Bosch Service

Garatge Sebastià de Terrassa, formen part de la xarxa Bosch Car Service, oferim servei integral per l`automòbil, amb unes instal·lacions adequades per el manteniment del seu vehicle.


GARATGE SISCU / EUROTALLER

Eurotaller Garatge Siscu de Terrassa és u taller de reparació de l`uotomòbil.


MOTOS BARÓ / Automoció

Motos Baró de Terrassa, compra, venda i reparació de tota classe de motocicletes i quads. Venda de recanvis i accessoris. Servei de recollida i entrega a domicili.Concessionari Oficial RIEJU i BETA.


MOTOS TONI / Motos

Motos Toni de Terrassa, compra-venda, reparació i manteniment de motocicletes.. Recollida a domicili.


NEUMATICOS HNOS.NAVARRO / Pneumàtics

Pneumàtics Nnos. Navarro de Terrassa, disposem de totes les marques, llantas de turisme, 4 x 4 i furgonetas, amortiguadors, revisió del vehicle, nivells i cambi d`oli, filtres (aire, oli, gas-oil) pastilles de frens i bujias.


NEUMÁTICOS HNOS.NAVARRO II / Pneumàtics

Centre de venda i col·locació pneumàtics i alineat, frens i amortidors. Revisar i passar ITV, oli i filtres.


REINA MOTORS / Vehicles d`ocasió

Reina Motors de Terrassa li ofereix una àmplia gamma de cotxes nous i usats en perfectes condicions i totalment garantits, I per al manteniment trobarà al nostre taller els millors preus en revisions i reparacions que l`ajudaran a mantenir un alt grau de .