B&N IMMOBLES / Immobiliària

B&N Immobles de Terrassa és una empresa dedicada a la gestió i administració de tot tipus d`immobles, projectes d`interiorisme d`alt nivell i amb la decoració dels seus somnis. El nostre objectiu és donar un assessorament immobiliari de qualitat.


BELFINQUES / Serveis immobiliaris

Belfinques Serveis Immobiliaris som una empresa jove i dinàmica especialitzada en el sector immobiliari a Terrassa i a altres municipis del seu entorn. Creiem en el tracte proper però professional i, sobretot, en oferir una atenció individualitzada a tots.


BLOQ21 / Immobiliaria

Bloq 21 és una agència immobiliària especialitzada en el sector immobiliari a Terrassa. Amb una gran cartera immobiliària I una sòlida implantació en el mercat immobiliari .


CABESTANY FINQUES / Immobiliària

Cabestany Finques és una empresa immobiliari fundada a l´any 2003, especialitzada en la compravenda i lloguer d’immobles de tot tipus. Inscrita al registre d’agents immobiliaris de Catalunya aicat 5006. Agència associada a l`agrupació immobiliaria Apialia.


COMERCIAL IMMOBILIÀRIA / Immobiliàries

Som una empresa d’estructura familiar amb quaranta-cinc anys d’experiència en la intermediació i administració de finques. Serveis d`assessorament immobiliari, intermediació en compravendes immobiliàries, lloguer de finques urbanes i rústiques, administra.


D&HABITAT / Gestió Immobiliària

D & Hàbitat de Terrassa és una agència immobiliària especialitzada en el sector immobiliari a diferents zones de Catalunya. Amb una gran cartera immobiliària .


DE LA TORRE / Serveis immobiliaris

De la Torre Serveis Immobiliaris de Terrassa és una empresa de Lloguer i compra/venda de pisos, cases i locals a Terrassa i el Vallès Occidental..


EGARIS / Serveis Immobiliaris

Egaris de Terrassa és una Immobiliària de confiança amb més de 10 anys d`experiència en el sector prestant serveis d`assessorament, lloguers i intermediació financera..


FACTOR IMMOBLES / Immobiliàries i finques

El nostre principal objectiu és la satisfacció total dels nostres clients des del primer moment en què fan contacte amb nosaltres. Empresa dedicada al intermediació de béns immobles, amb personal altament qualificat, el qual li atorgués una atenció person.


FIMOGAR / Immobiliàries

Centre de gestió immobiliària, compra-venda, lloguer, peritacions (judicials), administració de finques, tramitació de assegurances, cel.lules i certificats energètics.


FINANCIAGENCE / Serveis hipotecaris

FINANCIAGENCE de Terrassa és una empresa Grupoagence, som un equip de professionals amb més de 18 anys d`experiència en el sector financer per assessorar-te. El objectiu del nostre treball és trobar el millor finançament, amb les millors condicions per a.


FINCAS AGUT / Immobiliària

A Finques Agut de Terrassa disposem de comercials que li proporcionaran el que està buscant de manera ràpida gràcies als nostres 18 anys d`experiència en la gestó, tenim gran oferta en pisos, locals, pàrquing en venda o lloguer, gestionen traspassos de ne.


FINCAS CATALANAS / Immobiliària

Fiincas Catalanas de Terrassa és una agència immobiliària amb una gran cartera immobiliària al Vallès Occidental. És una empresa amb una sòlida implantació en el mercat immobiliari. Compra-venda, lloguers i obra nova. Gestió integral, assessorament profes.


FINQUES JACQUARD / Serveis immobiliaris

Finques Jacquard és una empresa de serveis immobiliaris a Terrassa.


FINQUES LLENA / Immobiliàries

Finques Llena de Terrassa és una oficina d`assessorament i gestió immobiliària.


FINQUES QUATRECASES / Immobiliaria

Finques Qautrecases de Terrassa és una empresa de administració de finques, venda i lloguier i gestió de comunitats de propietaris.


FINQUES VALLPARADÍS / Immobiliàries

Finques Vallparadis és una agència especialitzada en el sector immobiliari a Terrassa amb una sòlida implantació a la zona, serveis de lloguers, compra-venda i administració de finques, a més de OBS Obres i Serveis Vallparadís, amb serveis d`obres i const.


HABITAT GESTIÓ 18 / Gestió de patrimonis

Habitat gestió 18 de Terrassa és una empresa dedicada a l`Administració de Finques, Immobiliària i Assegurances i gestió de patrimonis , complementant amb altres serveis com són solucions per a la llar, jurídiques, financeres, hipotecàries, declaracions .


HERMOFINQUES / Immobiliaria

Hermofinques de Terrassa és una empresa de serveis immobiliaris, disposem d`un gran equip de professionals i empreses col·laboradores al servei dels nostres clients per tal de garantir la cobertura de totes les seves necesidaes en compra venda, alquiliere.


IMMOARIA / Immobiliaria, arquitectura

Immoaria de Terrassa és un estudi d`arquitectura, reformes i obra nova i una agencia immobiliaria, lloguers, compravenda, locals, pisos.