246 DIGITAL PRINT / Impressió i disseny

246 de Terrassa és la seva imprenta digital. Donem els millors serveis d’impressió petit o gran format amb els acabats que necessiti i els preus més ajustats del mercat. Des del disseny del seu logo a la retolació del seu local. Som dissenyadors i assesso.


CAL QUER / Serveis gràfics

Cal Quer de Terrassa és un centre de serveis gràfics i disseny Web. També disposen d`un ampli estoc de productes de papereria i material d`oficina a més de copisteria.


COLOR PLUS / Consumibles i sistemes d`impressió

Color Plus de Terrassa, som especialistes en consumibles d`impressora originals i compatibles, copisteria, impressió fotografía.gran format. planells.assessorament en equips d`impressió a empreses i particulars. Cost per ús. Impressió online 24 hores..


GOFRATGES / Disseny

Empresa dedicada a la comercialització d`objectes amb publicitat personalitzada, disseny gràfic i serveis d`impresió.


MI BDP.COM / Serveis d`impressió

Centre d`impressió digital i offset, mpressió en gran format de plànols, vinils, adhesius i lones. Impressió en suport rígid (forex, cartró ploma, foam, metacrilat, etc), impressió de cartes de restaurant, targetes de visita, cartes i sobres de totes le.


VISUAL RÉTOLS / Retolació

Dissenyem, produïm i instal.lem el rètol del seu comerç, sempre assessorant sobre l`opció més encertada per transmetre visualment els valors del seu negoci, sobre multitud de materials, amb llum o sense llum, per oferir sempre l`opció que més s`adapti a l.