ALUMINI MONVIAL / Vidres i Aluminis

Alumini Monvial de Terrassa es una empresa dedicada a la fabricacio i col-locacio de finestres d`alumini amb 20 anys d`experiencia. Materials d`ultima generació amb rotura térmica. Presupostos sense compromís.


ALUMINIOS Y MAMPARAS BCN / Aluminis

Aluminis i manpares BCN de Terrassa és una companyia que ofereix els seus serveis a Terrassa i Barcelona. Som especialistes en el disseny, fabricació i instal·lació en fusteria d`alumini i PVC., fulla oculta canal 16, correderes RPT panoràmiques.


ALUMINIS I FERROS NOAL / Fusteria alumini

Aluminis i Ferros Noal de Terrassa és una empresa de fusteria d`alumini, el ferro, el vidre i l`acer inoxidable. .


AMBROS / Materials de construcció

Ambros de Terrassa, empresa del Grup Gamma dedicada a la venda de materials de construcció, ceràmiques i banys.


AREXA / Reformes i construcció

Arexa de Terrassa és una empresa de fusteria d`alumini, persianes, cortines, mosquiteres, tendals, vidres, miralls, portes de ballesta, reixes, vallats, mampares de bany.


COCINAS EGARA / Cuines i banys

Cocinas Egara de Terrassa és una empresa de reformes de cuines i banys. Especialistes en silestone, marbre, granit i electrodomèstics. Dissenyem el seu bany i cuina en 3D. Mobiliari a mida.


CONFORDEC / Reformes integrals

Empresa de reformes integrals, paleteria, llauneria, aire condicionat, calefacció, alumini, pintuira, electricitat, canvi de portes, colocació de parquet, interiorisme, cuines i banys, energia solar, Realitzem des de la feina més petita fins el projecte c.


CRIS METAL / Fusteria d`alumini - Cristalleria

Tot en fusteria d`alumini, pressupostos sense compromís, finestres, portes, mosquiteres, divisòries d`oficina, sostres d`alumini, tendals, cristalleria en general, persianes, mallorquines.


CRISTALERIA-ALUMINIOS JORDI / Vidre, alumini

Cristaleria y Aluminio Jordi de Terrassa. Estudiem la solució més adequada per a cadascuna de les propostes dels nostres clients i els oferim garantia, qualitat, servei i la nostra experiència en articles d`alumini i cristalleria.


CRISTALLERIA LA RUTLLA / Alumini i vidres

Cristalleria La Rutlla de Terrassa, tancaments d`alumini, mampares de bany, mosquiteres, baranes, vidres a mida, miralls, mallorquines, motors per persianes, portes automatitzades.


CUINONA / Disseny de cuines

A Cuinona de Terrassa es fan cuines, i molt més. Cuines noves i totalment personalitzades, dissenyades i fabricades pel nostre equip de fusters. Cada familia és única així com única és la cuina que han de tenir. Les cuines creixen i envelleixen, les renov.


ELASET / Espai original

Les roques són les arrels de la terra, a Elaset Espai Original de Terrassa treballem amb la pedra i els seus derivats perquè les cases siguin llars amb arrels. Fem cuines, banys, façanes, escales, paviments, entrades i rampes per a comunitats de veïns i c.


FERRETERIA JACQUARD / Ferreteria

Ferreteria Jacquard de Terrassa, duplicats de claus, material elèctric i fontaneria, parament de la llar, bricolatge, il·luminació led, petit electrodomèstic, etc..


FERRETERIA LA RAMBLA / Ferreteries

Ferreteria la Rambla de Terrassa, duplicats de claus, material elèctric, fontaneria, parament de la llar, bricolatge, il·luminació led, reparacions, plats de dutxa.


FUTURO DECORACIÓN / Interiorisme i decoració

Futuro Decoración de Viladecans, empresa dedicada la les reformes integrals de cuines, banys, parquets, portes i armaris a mida i a la instal·lació i venda de ceràmiques, pladur, sostres, pintura i fusteria d`alumini.


GESTIO I SERVEIS GEMAN

Gestió i Serveis Geman de Terrassa és una empresa instal·ladora col·laboradora de Gas Natural es dedica a tot tipus d`instal·lacions, aigua, gas, electricitat, calefacció, aire condicionat.


HNOS. SANCHEZ / Envernissadors

Envernissats i lacats Hnos. Sánchez de Terrassa és una empresa especialitzada en el envernissat, lacat, tintat i restauració de tot tipus de fustes..


HNOS.FLORES / Alumini

Empresa de venda i colocació d`elements de fusteria d`alumini, sostres i mampares de bany.


M.YUSTE / Portes i automatismes

M. Yuste de Terrassa és una empresa de colocació de portes i automatismes, basculants, enrotllables, corredisses, batents, seccionables, de cristall automàtiques, ballestes, barreres, alarmes. Distribuidor Hörmann.


MECO METALISTERIA CONSTRUMAP, SA / Alumini

La ingeniería i la innovació en les seves aplicacions en fusteria metàl.lica, ferro, alumini, acer inoxidable, estructures metàliques, etc..