ANANTA / Espai de bellesa natural

Ananta de Terrassa és un espai de bellesa natural, fem tractaments facials i corporals, fotodepil·lació, rituals de benestar, Thai Chí, Hata ioga i tallers de ioga, Kundalini ioga, Osteopatia Sacrocraneal, Constel·lacions familiars. . Demana informació so.


ANGELS CULELL / Centre d`estètica

cÀgels Culell de Terrassa és un centre d`estètica on fem: Tractaments energètics, cromoteràpia, digitopuntura, tractament del dolor, reflexologia podal metamòrfica, rehabilitació energètica i geoterapia, meridians ANG.


ARSS / Perruqueries

Centre de perruqueria i estètica, manicures spa i pedicures spa.


BEAUTY ROOM / Rituals de bellesa

Beauty Room de Terrassa és un establiment d`estètica avançada amb un ambient avantguardista on podràs gaudir dels nostres rituals de bellesa, amb la tecnologia més avançada i cosmètica bio vegana ecològica. Deixa`t mimar.


BERNAT-BRUQUE / Perruqueres

Saló de perruqueria on els nostres excel·lents estilistes faran realitat els teus desitjos i tornaran a donar-li vida al teu cabell. Els productes utilitzats en el nostre saló contenen innovadors actius de gran eficàcia que actuen de forma duradora respec.


BROS MUNTAL / Estètica

Bros Muntal és un Institut de bellesa, oferim els serveis de tattoos, depil·lació elèctrica, fotodepilació, fotorejuveniment, drenatges, massatges, reflexologia, venes de gel, extensió de pestanyes, micropigmentació, etc..


BRUAN / Perruquers

Espai de perruqueria. Dilluns tancat, de dimarts a divendres de 9 del mati a 7 de la tarda, dissabte de 9 del mati a 14h. Hores convingudes.


CARMEN ROSA ESTILISTAS / Perruqueries

Servei integral de perruqueria, depilació, massatges, maquillatge, pedicura, tractaments antiedat, dietètica i nutrició.


COMERCIAL RA / Productes de perruqueria

Venda al major de productes de linea professional de perruqueria i estètica, shampoos, secadors, cremes, etc.


COS I IMATGE / Estètica

Centre d`estètica, espai zen, drenatge linfàtic, massatge d`esquena, massatge relaxant, teràpia geotermal, xocoteràpia, teràpia amb canyes de bambú, tractaments corporals, pell de seda, fangoteràpia, algoteràpia, termoteràpia, electroestimulació, pressote.


DAHLIAS / Centre d`estètica i salut

Dahlias de Terrassa és un centre d`estètica i salut.


DELUXE NAIL CENTER / Ungles

Deluxe Nail Center de Terrassa és un centre de manicura i pedicura, ungles acriliques i de tot tipus..


DOLORS TATJE / Perruqueries

Centre de perruqueria especialitzat en núvies, fem diagnòstics capil.lars, tractaments del cabell i keratina, color, allisats brasilers, extensions, pròtesi capil.lar, manicura i pedicura.


EL SALON-THE BARBERLINE / Barberia

El Salón The Barberline és una barberia perruqueria unisex per a totes les edats.


ESCAMILLA PERRUQUERS / Perruqueries

Som una perruqueria per a homes amb molts anys de experiència en el sector, ens agrada tractar bé als nostres clients i oferir-los una gran varietat de serveis i tractaments; tallats i pentinats moderns, tant per a homes com per a nens.


ESPAI PERSONAL / Estètica i bellesa

Centre d`estètica i bellesa on el benestar personal és el nostre principal objectiu.


ESPAI STETIC / by Judit Martin

Judit Martin Espai Stetic de Terrassa és un centre d`estètica, bellesa i cura personal.


ESSÈNCIA / Perruqueria i estètica

Essència perruqueria i estètica de Terrassa és un saló de bellessa on assessorem la teva imatge i fem tractaments personalitzats de home/dòna. Tractaments capilars, facials, corporals i teràpies alternatives, keratina, recollits, maquillatges, manicura/pe.


ESSÈNCIA Bellessa de cos i ànima / Estètica

Centre de bellesa, estètica, massatge terapèutic, teràpies energètiques i emocionals. Venda de cosmètica natural.


ESSENTIAL LOOKS / Perruqueria

Essential Looks de Terrassa t`oferim un servei integral de perruqueria,talls,allisats,tractaments de Keratina,extensions,color.. T`assessorem amb el teu canvi d`imatge i a més som especialistes en el tractament de postissos..