COFFEE GOLETA / Cafès i tes

Coffee Goleta és una cafeteria i pastisseria de Terrassa, tenim entrepans, pastes i pastissos.


EL BON GUST / Pastisseria cafeteria

El Bon Gust us ofereix una varietat en pastisseria, cafeteria i menjars preparats.


EL FORN DE MICA / Una mica dolç

El Forn de Mica de Terrassa ha nascut de la nostra passió per la pastisseria. És entre dolços i fondant on ens sentim lliures. Pastissos, galetes, cupcakes.


EL TASTET / Forn i cafeteria

El Tastet de Terrassa és un forn fundat el 1890, ara també és una cafeteria-pastisseria amb una amplia gama de productes, destacant el sucher, el massini i els mousses i a la gama dels pans, el rodó de cereals i el rustic. En quant a bolleria hi han difer.


LA BOUTIQUE DELS CUP CAKES / Pastisseries

Botiga de productes i accessoris de pastisseria creativa,cupcakes i galetes corporatives per casaments, aniversaris, batejos, comunions, regals, comiats. Fem cursos i trobades temàtiques .


LA NOVA PARIS / Pa i pastes

La Nova Paris de Terrassa és un forn de pa i pastisseria artesanal, menjar per emportar, cafeteria, servei de catering per celebracions, batejos, bodes i celebracions.


LA PASTISSERIA / Menjars, pa, pastes, pastissos

La Pastisseria de Terrassa, és un restaurant, plats cuinats, pastisseria, forn de pa.


PASTISSERIA SAN PEDRO / Patissos

Pastisseria San Pedro de Terrassa és una pastisseria amb una llarga tradició familiar de mestres pastissers.


SON CUQUIS / Bakery & Coffee

Són Cuquis Bakery & Cofee de Terrassa, elabora la rebosteria de manera artesanal i totalment personalitzada, amb ingredients naturals i de qualitat, cuidant fins l`últim detall per aconseguir petites obres d`art comestibles. Disposem d`una gran varietat d.


SÜSS / Pastisseria creativa

Centre de pastisseria on es fan tallers d`iniciació i perfeccionament i venda de productes, utensilis, pastissos i rebosteria personalitzada per encàrrec.


TURULL / Mestres pastissers

Desde 1963 la Pastisseria Turull de Terrassa ofereix una elaboració artesana de pastissos, pastes, snacks, torrons artesans i menjar per emportar.