BESTIOLES / Animals, alimentació, perruqueria,

Bestioles de Terrassa és una botiga d`animals de companyia, perruqueria canina i felina, alimentació, accessoris, autorrentat i consultori veterinari.


CENTRE VETERINARI TERRASSA / Veterinaris

Centre Veterinari Terrassa multiservei des de 1995, clínica, botiga d`alimentació i complements amb primeres marques, perruqueria canina i felina, academia de formació en Auxiliar Tècnic Veterina i en perruqueria de gats i gossos, seminaris de primers aux.


CENTRE VETERINARI TRIOMF / Veterinaris

Centre Veterinari Triomf de Terrassa, treballem per la salut i el benestar de l`animal de companyia, procurant també la satisfacció del propietari en la relació amb el seu animal, i per això posem l`accent especialment en la medicina preventiva. Cirurgia,.


EGARA VET / Veterinaris

Egara -Vet de Terrassa és un consultori veterinari per els seus animals de companyia. També tenim botiga d`alimentació i accessoris. Tel URGÈNCIES 645894957.


EL RACÓ DE LA LOLA / Articles per animals

El Racó de la Lola de Terrassa és una botiga d`alimentacio i tota mena d`articles per els vostres animals de companyia.


ESPAI VETERINARI PRAT / Clínica veterinaria

Espai Veterinari Prat donem serveis veterinaris per a gossos i gats. Medicina general i preventiva, cirurgia general i ortopèdica, oftalmologia, neurologia, dermatologia, traumatologia i artroscòpia, diagnòstic per l`imatge, oncologia, laboratori diagnòst.


FÀRMAC / Perruqueria canina

Perruqueria canina i botida d`alimentació, complements, accessoris, productes veterinaris, antiparasitaris i tot per els seus animals de companyia. Servei a domicili gratuït.


HOSPITAL VETERINARI J.PRAT MORERA / Veterinaris

Hospital Veterinari J.Prat Morera compta amb els serveis de medicina interna, cirurgia general, traumatologia, neurologia i neurocirurgia, radiologia, ecografia i endoscòpia, fisioteràpia i rehabilitació, hospitalització intensiva, laboratori diagnòstic, .


MÓN ANIMAL / Perruqueria canina

Centre de bellesa animal, especialistes en complements, accessoris i alimentació. Perruqueria canina. Servei a domicili.


MORRITOS / Animals, complements i veterinaris

Morritos de Terrassa, donem serveis veterinaris, perruqueria canina, botiga de animals, aliments vius. Medicina general i preventiva, RX d`última generació, cirurgia general i ortopèdica, oftalmologia, neurologia, dermatologia, traumatologia i artroscòpia.


BOTIGA D`EGARA-VET / Tot per els animals

La Botiga d`Egara-Vet, alimentació i accessoris per animals de companyia, perruqueria canina i felina. Disposem de servei veterinari.