FREE AS INK / Tatuatges

En Free as Ink Tatto de Terrassa comptem amb un tatuador especialista en diferents disciplines del tatuatge com realisme, cover, new school, lineal o puntillisme. Volem aconseguir que et trobis com a casa. Les nostres instal·lacions estan dotades de tots .


J.TATTOO STUDIO / Tatuatges

J. Tattoo Studio de Terrassa és un estudi de tatuatges on rebràs un tracte proper i amigable,creem per a tu el record que vols tenir present per sempre al òrgan mes gran que té el ser humà,la teva pell. Dissenyem,creem i t`orientarem al hora de fer realit.


JR DOMINGO / Il.lustador

Il·lustrador amb més de trenta anys d`experiència en el sector de la il·lustració.


MAYJE TATTOO SHOP / Tatuatges, piercings i roba

Mayje Tattoo Shop és un estudi de tatuatge i pìercing i roba hip hop a Terrassa. Dissenys exclusius, tatuatges grisos i a color, amb els millors materials i la major higiene. La millor manera d`expressar-te, amb un tatuatge professional, en un ambient fam.


NEW CHUCKY TATTOO / Tatuatges

New Chucky Tattoo és un estudi de tattoos a Terrassa. Serveis de Tattoo, pírcing, micropigmentació i cursos personalitzats. Diversos professionals amb anys d`experiència a la seva disposició..


ROOSTER TATTOO / Tatuatges

Roostertattoo de Terrassa és un estudi jove però amb més de deu anys d`experiència com tatuadores.Trato familiar i acollidor. Si vols plasmar les teves idees en la teva pell, nosaltres t`ajudem a fer-ho de la millor manera i amb els millors materiales.Ab.


SPECIAL INK TATTOO / Tatuatges

Special Ink Tattoos de Terrassa és un estudi de tatuatges i piercing premiat nacional i internacionalment, 15 anys d`experiència ens avalen.


THAYRON TATTOO / Tatuatges

Thayron Tattoo de Terrassa és un estudi on dominem els diferents estils de tatuatges perquè busquis el model bonic i d`acord amb el teu estil, cobrim tots els estils de tatuatges: old school, cove up, realisme, personalitzats, cal·ligrafia, fotografia, ta.