ARSS / Perruqueries

Centre de perruqueria i estètica, manicures spa i pedicures spa.


BERNAT-BRUQUE / Perruqueres

Saló de perruqueria on els nostres excel·lents estilistes faran realitat els teus desitjos i tornaran a donar-li vida al teu cabell. Els productes utilitzats en el nostre saló contenen innovadors actius de gran eficàcia que actuen de forma duradora respec.


BRUAN / Perruquers

Espai de perruqueria. Dilluns tancat, de dimarts a divendres de 9 del mati a 7 de la tarda, dissabte de 9 del mati a 14h. Hores convingudes.


CARMEN ROSA ESTILISTAS / Perruqueries

Servei integral de perruqueria, depilació, massatges, maquillatge, pedicura, tractaments antiedat, dietètica i nutrició.


DOLORS TATJE / Perruqueries

Centre de perruqueria especialitzat en núvies, fem diagnòstics capil.lars, tractaments del cabell i keratina, color, allisats brasilers, extensions, pròtesi capil.lar, manicura i pedicura.


EL SALON-THE BARBERLINE / Barberia

El Salón The Barberline és una barberia perruqueria unisex per a totes les edats.


ESCAMILLA PERRUQUERS / Perruqueries

Som una perruqueria per a homes amb molts anys de experiència en el sector, ens agrada tractar bé als nostres clients i oferir-los una gran varietat de serveis i tractaments; tallats i pentinats moderns, tant per a homes com per a nens.


ESSÈNCIA / Perruqueria i estètica

Essència perruqueria i estètica de Terrassa és un saló de bellessa on assessorem la teva imatge i fem tractaments personalitzats de home/dòna. Tractaments capilars, facials, corporals i teràpies alternatives, keratina, recollits, maquillatges, manicura/pe.


ESSENTIAL LOOKS / Perruqueria

Essential Looks de Terrassa t`oferim un servei integral de perruqueria,talls,allisats,tractaments de Keratina,extensions,color.. T`assessorem amb el teu canvi d`imatge i a més som especialistes en el tractament de postissos..


FERRER&GUIDÚ / Perruqueries

Ferrer i Guidú Perruquers de Terrassa és un espai dedicat a la cura del cabell i l`estètica. Serveis de perruqueria unisex. Tractaments i assessorament personalitzats. Els nostres clients són el primer..GUIMARC / Perruqueries

Saló de perruqueria per a homes, dones i nens. Horari de 9 h. a 19 h.


IMATGE / Perruqueria i estètica

Perruqueria i estètica Imatge de Terrassa spa, bellesa i cura personal.Tractaments per a la salud del cabell, pedicura, manicura, tocats, cerimonia nuvis, queratina. Horarti de dimarts a divendres de 9h a 19h i dissabtes de 8h a 14h.JORDI L. HERRERIAS / Perruqueria

Jordi L. Herrerias Peruqueria és un saló unisex, dedicat a canvis d`imatge i últimes tendències en talls de cabell, coloració, recollits.


JSP JORDI SANTAMARIA / Perruquers

Centre de perruqueria on fem tractaments de Keratina, recollits, extensions, tractaments capilars, linea american crew home.LA BARBERIA DEL BARRI / Perruqueria masculina

La Barberia Del Barri és una perruqueria barberia masculina. Parking gratuït per a clients.


LA PELU DE L` AVINGUDA / Perruqueria

Us oferim serveis de perruqueria, tractaments capilars, manicures i canvis d`imatge.


LA PELU DEL CENTRE / Perruqueries

A la Pelu del Centre t`oferim un tracte personalitzat i els millors productes professionals. Truca`ns i demana hora, segur que tornaràs. .