CAPDENT / Clínica dental

Clínica Dental Capdent de Terrassa, especialistes en ortodòncia, odontopediatria, cirurgia dental, implantologia, odontologia conservadora, prostodòncia, odontologia estètica, periodòncia, patologia de l`articulació temporomandibular mandibular.


CARRERAS DENTAL / Clínica dental

Carreras Dental és una clínica especialitzada en odontologia conservadora, estètica dental, implants dentals, periodòncia, ortodòncia, odontopediatria, embarassades, pròtesis fixes, removibles i blanquejament dental, tant per adults com per a nens.


CENTRE DENTAL LES ESCOLES / Clínica dental

Centre Dental Les Escoles dirigit per la Dra.Rosa Maria Ros amb un equip de professionals que treballa per satisfer les necessitats de les persones de manera individualitzada. Oferim una odontologia integral i avançada, amb els últims avenços en radiologi.


CENTRE MÈDIC DENTAL AMPLE-CMDA / Clínica dental

El Centre Mêdic Dental Ample -CMDA - de Terrassa practiquem la odontologia en general, implants dentals, cirurgia bucal, prótesis fixa o removible, endodòncia, periodóncia, ortodòncia, odontopediatria, estètica, blanquejament dental. Metge estomatòleg.


CENTRE PARC DEL NORD / Clínica dental

Centre Parc del Nord Clínica Dental t’ofereix tot tipus de servei dental.Comptem amb el millor equip multidisciplinari per oferir un servei de màxima qualitat i eficàcia. Estem especialitzats en implants, estètica dental, ortodòncia i pròtesis. Sabem que .


CLÍNICA DENTAL DR CADAFALCH / Estomatòleg

Clínica Dental Dr, Cadafalch de Terrassa, odontologia conservadora, pròtesis fixa i removible, periodóncia, ortodóncia, cirurgia i implants, estètica dental. Metge estomatòleg.


CLÍNICA DRA. ARQUIMBAU / Clínica dental

Clínica Dra. Arquimbau de Terrassa, disposem d`instruments i eines d`última generació que ens permeten oferir-li un servei de gran qualitat, confiança i professionalitat.


ODONTOCLÍNIC / Centre médic dental

Odontoclínic de Terrassa és un centre mèdic dental de cirurgia oral avançada i implants, especialitzat en tot tipus d`ortodòncia, brackets metà·lics, invisalign, endodóncies d`ultima tecnologia, odontologia general, conservadora i estètica, odontopediatri.