KAHUNA / Estètica i teràpies

Aloha! Benvinguts al nostre paradís tropical. Kahuna Estètica de Terrassa. Productes 100% naturals, Mar, Terra i Minerals. Descobreix la nostra gamma de productes naturals, cosmètics marins regeneratius, productes artesans de diferents parts del món, aigu.


NATURA / Centre Dietètic

Natura Centre Dietètic a Terrassa t`oferim productes d`alimentació natural i ecológica,suplements per a esportistes,assessorament dietètic i esportiu,fitoteràpia,cosmètica natural,servei de naturopatia, iridiologia, teràpies amb massatge i tractaments amb.


PEPI MOYANO / Espai de benestar i salut

Pepi Moyano de Terrassa, hi trobareu diferents teràpies per millorar la vostra salut, acupuntura, naturopatia, deixar de fumar, flors de Bach, dietes d`aprimament, nutrició esportiva, xarrades d`alimentació, quiromassatge, reflexologia podal, fotodepilaci.


TERÀPIES BALDER / Teràpies naturals

Centre de teràpies natural amb serveis de organometria funcional, E.A.V, biorresonancia, acupuntura, naturopatia, nutrició ortomolecular, par biomagnètic, flors de Bach, etc.


TERRA GAIA / Teràpies naturals

Centyre de salud, bellesa i conciencia. Solarium, estètica, estilisme, perruquería, dietética, terapes, ioga, reiki, meditació, dança oriental, tallers i productes cosmétics.


VIDA / Centre de Teràpies

Vida deTerrassa és un centre que té com a finalitat la felicitat de les persones. T`ajudem a millorar la teva salut física, emocional, i amb això el teu creixement personal. T`oferim: Psicoteràpia emocional "Recompon el puzzle que és el teu ésser", Reiki,.