FARMÀCIA ANARTE / Autofarmàcia

Farmàcia Anarte de Terrassa és la l’autofarmàcia del Vallès, on podràs fer la teva compra sense baixar del cotxe. Obrim de 9 h. a 22 h. de Dilluns a Dissabte. Som especialistes en Dermofarmàcia, Dietètica i Nutrició, Ortopèdia, Homeopatía i Fitoterapia. A.


FARMÀCIA ANNA SABRIÀ / Farmàcia

Farmàcia Anna Sabrià de Terrassa, una farmàcia al seu servei amb un gran equip de professionals sanitaris en continua formació. Oferim cosmètica natural, fitoteràpia, una àmplia gama de productes infantils. Control de sucre, colesterol i assessorament nut.


FARMÀCIA BALASCH / Farmàcia

Farmàcia Montserrat Balasch de Terrassa, medicaments, cosmètics i tota mena de productes per la cura personal. Productes sense gluten per a celíacs (fresc i congelat), venda i lloguer d`ortopèdia, productes naturals,nutrició esportiva,seguiment control de.


FARMÀCIA BALCELLS / Farmàcia i ortopèdia

Farmàcia Ortopèdia Rosa Balcells a Terrassa, amb més de 35 anys en actiu, els vol oferir un servei professional de qualitat, variat i accessible. Oferim un catàleg ampli complementat amb el servei especialitzat d`ortopèdia, i amb personal en constant form.


FARMÀCIA BASTIDA VILARÓ / Farmàcia

Farmàcia Bastida Vilaró de Terrassa som la seva millor alternativa en cosmètica, dietètica, dermofarmàcia, homeopatia, nutrició, ortopèdia, productes farmacèutics per hipertensió i higiene bucal. Disposem de servei de dietista i targeta client.


FARMÀCIA CA N`AURELL / Farmàcia

A la farmàcia Ca N`Aurell de Terrassa tenim cura de la teva salut. A més dels medicaments, trobaràs el nostre consell en dietètica i nutrició, alimentació infantil, fitoteràpia i ortopèdia. També mesurem els teus nivells de glucosa, colesterol, triglicèri.


FARMÀCIA CAMACHO / Farmàcia

A Farmacia Camacho de Terrassa estem oberts de 7 a 23 h els 365 dies de l`any. T`oferim una atenció personal amb l`ajuda i l`assessorament que requereixis a cada moment, i posem a la teva disposició un ampli ventall de serveis complementaris, per cobrir t.


FARMÀCIA CAN BOADA / Farmácia

Farmàcia Can Boada de Terrassa cuidem de la teva salut de manera personalitzada, serveis de dietètica, ortopèdia, dermocosmètica i cura del peu. Venda online.


FARMÀCIA IGNASI GUERRERO / Farmàcia

La Farmàcia Ignasi Guerrero és la 1ª farmàcia esportiva de Terrassa. L’esport i la salut estan íntimament relacionats, és per això que trobaràs tot el necessàri per ajudar-te amb el teu rendiment esportiu tenint en compte la teva salut. A més, contem amb .


FARMÀCIA MARTA BARENYS / Farmàcies

Farmàcia Marta Barenys de Terrassa, cosmètica, nutrició.


FARMÀCIA MERCÈ CARBÓ ALSIUS / Farmàcies

Farmácia Mercè Carbo de Terrassa hi trobareu serveis de farmàcia i parafarmàcia, serveis de nutrició i dietètica personalitzats i altres serveis com depilació làser i cavitació .


FARMÀCIA ORTOPÈDIA M.CARME ESPÍ / Farmàcia

Farmàcia Ortopèdia M. Carme Espí de Terrassa ofereix un servei de salut integral. Comptem amb un equip multidisciplinari, dinàmic, experimentat, format en diferents camps de la sanitat i en constant actualització realitzant formació continuada.Ortopèdia, .


FARMÀCIA PASSEIG / Llic. Glòria Guerrero Anarte

Farmàcia Passeig de Terrassa estem situats al costat de la Mútua de Terrassa. Obrim de Dilluns a Divendres de 8.30h a 21.00h i Dissabte de 9h a 13.30h. Som especialistes en Ortopèdia i tenim servei de preparació de pastillers per a pacients crònics. Amb l.


FARMÀCIA SEGLE XX / Farmàcia

Farmàcia Segle XX de Terrassa, dispensació de productes farmaceutics durant tots els dies de l`any.