ARC MÈDIC / Fisioteràpia i rehabilitació

Centre de fisioteràpia i rehabilitació, reeducació postural, global, gimnàstica hipopressiva, abdominal, lessions de columna, lessions esportives, adrenatge limfàtic i massatge.


COS MORERA EGARSAUNA / Fisioterapia,osteopatía

Cos Morera de Terrassa és un centre de Fisioteràpia Osteopatia i Infermeria. L’equip professional del nostre centre tenim el compromís de la recerca constant i la formació continuada en les noves tècniques i avenços que tinguin a veure en la prevenció, el.


OSTEO SPORT / Fisioteràpia

Vine al nostre centre i viu la salut de manera integral, fem sessions de osteopatia i mes activitats del seu interès, Psicomotricidad, acrobatiks, escalada, gimnasia pares-fills, entrenaments perssonals, readaptació a l`esport.


REACTIVA`T / Fisiotèrapia

Centre de salut, fisioteràpia, osteopatia, pilates i integració sensorial.


REDI / Espai de salut

Redi de Terrassa és un espai de salut, practiquem la fisioteràpia, osteopatia, traumatologia, nutrició i dietètica, tècniques de tractament i patologies.


SEVAN / Centre de salut

Sevan és un centre de salut física en l`àmbit de la recuperació funcional, fem rehabilitació i fisioteràpia, electroanalgèsica, electroestimulació, ultrasonoteràpia, termoteràpia superficial i profunda, crioteràpia, magnetoteràpia, tractament amb camps ma.


ZENTRIC / Fisiotèrapia

Estudi de pilates i fisioteràpia, gyrokinesis, classes de preparació al part, osteopatia, hipopresius, quiromassatges, assessorament nutricional.