CENTRE ORTOPÈDIC RENDÉ / Ortopèdia

Al Centre Ortopèdic Rendé de Terrassa i Barcelona fem estudis de marxa, plantilles ortopèdiques, ortesis pediàtriques i esportives, prótesis i ortesis a mida, cadires de rodes i caminadors, ajudes tècniques i per la llar, material de rehabilitació. Tenim .


FARMÀCIA ORTOPÈDIA M.CARME ESPÍ / Farmàcia

Farmàcia Ortopèdia M. Carme Espí de Terrassa ofereix un servei de salut integral. Comptem amb un equip multidisciplinari, dinàmic, experimentat, format en diferents camps de la sanitat i en constant actualització realitzant formació continuada.Ortopèdia, .


MOVILIDAD E INDEPENDENCIA / Ortopèdia

Movilidad e Independencia de Terrassa és una empresa especialitzada en el sector de la mobilitat elèctrica i eliminació de barreres arquitectòniques. L`assessorem sobre les solucions més adequades per a resoldre els seus problemes de mobilitat. Scooters e.


ORTOPÈDIA TÈCNICA TURU / Ortopèdies

Ortopèdia Tècnica Turu de Terrassa és una empresa familiar dedicada a l`ortopèdia a mida, ajudes tècniques, podologia I estudis biomecànics de la marxa, amb més de 30 anys d’experiència. Àmplia gama de productes per la llar, ortopèdia esportiva, ortopèdi.