114LUX / Il·luminació

114 Lux de Terrassa és una botiga especialitzada en il·luminació, especialistes en tecnologia led i realització de projectes lumínics per a professionals i particulars..


AKTUALS / Mobles i disseny

A Aktuals de Terrassa hem creat una proposta jove i dinàmica en sofàs, mobles i descans de qualitat i ben combinats, doncs creiem que mereixes el millor i desitgem que les teves il·lusions es facin realitat. Vine a veure les nostres exposicions, on podràs.


ARMARIS A MIDA / Mobles i armaris

Armaris a Mida de Terrassa és una empresa especialista en la fabricació, comercialització i muntatge d`armaris fets a mida, de portes corredisses, abatibles i vestidors..


ARTESANS DEL MARC / Marcs i quadres

Centre d`emmarcaments de quadres, obra gràfica, motllures, làmines, restauracions.


AUTUMN - Decoració

Autumn Decoració és un espai de decoració i interiorisme ubicat dins una de les antigues fàbriques tèxtils de Terrassa, patrimoni cultural de la ciutat, on hi trobaràs, mobles decoració, il·luminació, tèxtil, llar i cuina..


DECO SPAZIO / Basar

Deco Spazio de Terrassa és el basar més gran del Vallès, tenim tot el que necessites per decorar la teva llar.


ELF - MUEBLES FRAMA / Decoració i mobles

Elf Muebles Frama de Terrassa és una botiga de mobles en general i decoració, especialistes en mobles a mida. Mes de 40 anys ens avalen.


LA CASONA / Mobles i decoració

La Casona de Terrassa està ubicada en un espai modernista de l`arquitecte Moncunill. Des de l`any 1982 oferim als nostres clients projectes de disseny. Interessats en l`art estem al costat dels nostres artistes amb exposicions permanents d`art original.


MIM / Emmarcaments

Botiga d`emmarcament de pintures, làmines i miralls.


MOBLES MACIÀ / Mobles i decoració

Mobles Macià de Terrassa és una botiga de mobles i decoració, fem porjectes en 3d i ens adaptem a qualsevol tipus de pressupost.


MOBLES MAGRANS / Mobles i decoració

Mobles Magrans de Terrassa, el servei que oferim als nostres clients, es basa en la confiança que intentem transmetre a l`hora de realitzar els projectes del seu habitatge. Passem a prendre mesures , assessorant en tot i de la millor manera possible, comp.


MOBLES PROGRÉS / Interiorisme i decoració

Mobles Progrés de Terrassa es dedica a oferir als seus clients els millors mobles del mercat., amb productes d`actualitat, així com línies més clàssiques, vintage, etc. amb disseny d`alt nivell, ajudant així a crear de forma natural ambients ideals per a .


MOBLES SANTANACH / Mobles i decoració

Mobles Santanach de Terrassa és una botiga de mobles, decoració i complements. Fem una acurada selecció dels millors mobles per aconsseguir la màxima satisfacció dels nostres clients. Especialistes en mobles a mida.


ROMAR IL·LUMINACIÓ / Decoració i mobles

Empresa dedicada a la decoració, especialitzada en il·luminació, mobles, tresillos i els seus complements.


SESE JOVER INTERIORS / Interiorisme

Sese Jover Interiors de Terrassa és un estudi d’interiorisme dirigit per la Sese Jover i compta amb un fidel equip d`industrials capaç d`abordar de forma integral projectes d`espais interiors i d`arquitectura. L’estudi també representa una acurada selecci.


STYL MOBLE / Mobles decoració

Styl Mobles de Terrassa és una botiga de mobles especialitzada en mobiliari a mida i decoració de la llar. Demani pressupost sense compromís..


T.O.C. MOBLES / Mobles decoració

T.O.C. de Terassa és una botiga de mobles, interiorisme i complements de decoració.