ACOTÉ / Moda i complements

Botiga de roba, bijuteria i complements per a dona.


BEST BRANDS / Outlet

Best Brands de Terrassa és una botiga de roba outlet de primeres marques.


BOUTIQUE CAR-LA / Moda

Boutique Car_la de Terrassa, per a noies de totes les edats. Venem roba juvenil de les marques: Denny Rose, Miss Miss, Liberty fashion, Taquezo, etc..de les talles 36 fins a la 52.


BOUTIQUE MARGARITA / Moda

Botiga de prendes de qualitat de senyora (talles 38 a 54). .COTTON / Moda

A Cotton a Terrassa t`oferim la roba més actual en tendències Bohemian i Urban Chic. Peces acuradament seleccionades amb bijuteria, bosses, cinturons i fulards per complementar el teu look.
DESTI MODA / Moda Home

Destí -Moda Home- és un espai pensat i dedicat a la moda masculina. Destí ofereix les millors marques per a un públic ampli d`edat i tallatge. Però el millor que ens pot oferir aquest establiment és el tracte personalitzat, que ens permet adquirir sempre .


DISTRICTE 19

Districte 19 de Terrassa és una botiga de roba jove a bon preu. També moda dona. Secció talles grans de la 36 a la 60.EL TEU MANIKI / Moda dona

El Teu Maniki de Terrassa és una boutique de roba de senyora que integra talles des de la 38 fins més enllà de la 52 amb un estil propi i comandes personalitzades..


GAMAX / Moda home

Gamax de Terrassa és un comerç on donem una atenció especial al vestit d’home i per això disposem d’una extensa gamma de vestits -tant per a nuvi com per a acompanyant-, amb un gran ventall de models i talles i amb la possibilitat de fer-los a mida. El ve.


GEMINIS / Moda dona

Geminis de Terrassa és una boutique de roba i vestits de festa i cerimònia de dona.


GOBAG / Bosses i calçats

Som una botiga que ofereix moda a preus molt interessants. Tenim bosses, calçat, articles de viatge, cinturons, bijuteria, carteres i més complements per dona i home..


HEREH / Moda home i dona

Hereh és la teva botiga de moda!, ens apassiona la moda, vestim a homes i dones amb les marques més exclusives, tenim l’exclusivitat a Terrassa d’Hugo Boss Orange, American Vintage, Hetregó, Indi & Cold, Dear Tee, Gertrude, Part Two, Dstrezzed, Gaston, Ha.


IN BLOOM / Moda dona

In Bloom és una botiga de roba femenina i complements, situada al centre de Terrassa.


INSPIRE / Moda home/dona

Botiga de moda per a dona i home on hi trobaràs també complements.


JOSE MARQZ / Moda dona - home

Moda urbana, complements, accessoris, roba italiana. Tenim les marques Hamaki-ho, Justor, Lerros, Iwei, Lollipops, Dos Galgos, Rich, Lunatic, etc..


KHLOTILDE / Moda i complements

Khlotilde de Terrassa és la teva nova botiga de moda. Hi trobaràs sabates, roba, bosses, bijuteria, etc., perquè puguis aconseguir un look 10. T`hi esperem!.