ANANTA / Espai de bellesa natural

Ananta de Terrassa és un espai de bellesa natural, fem tractaments facials i corporals, fotodepil·lació, rituals de benestar, Thai Chí, Hata ioga i tallers de ioga, Kundalini ioga, Osteopatia Sacrocraneal, Constel·lacions familiars. . Demana informació so.


ANGELS CULELL / Centre d`estètica

cÀgels Culell de Terrassa és un centre d`estètica on fem: Tractaments energètics, cromoteràpia, digitopuntura, tractament del dolor, reflexologia podal metamòrfica, rehabilitació energètica i geoterapia, meridians ANG.


BEAUTY ROOM / Rituals de bellesa

Beauty Room de Terrassa és un establiment d`estètica avançada amb un ambient avantguardista on podràs gaudir dels nostres rituals de bellesa, amb la tecnologia més avançada i cosmètica bio vegana ecològica. Deixa`t mimar.


BROS MUNTAL / Estètica

Bros Muntal és un Institut de bellesa, oferim els serveis de tattoos, depil·lació elèctrica, fotodepilació, fotorejuveniment, drenatges, massatges, reflexologia, venes de gel, extensió de pestanyes, micropigmentació, etc..


COS I IMATGE / Estètica

Centre d`estètica, espai zen, drenatge linfàtic, massatge d`esquena, massatge relaxant, teràpia geotermal, xocoteràpia, teràpia amb canyes de bambú, tractaments corporals, pell de seda, fangoteràpia, algoteràpia, termoteràpia, electroestimulació, pressote.


DAHLIAS / Centre d`estètica i salut

Dahlias de Terrassa és un centre d`estètica i salut.


ESPAI PERSONAL / Estètica i bellesa

Centre d`estètica i bellesa on el benestar personal és el nostre principal objectiu.


ESPAI STETIC / by Judit Martin

Judit Martin Espai Stetic de Terrassa és un centre d`estètica, bellesa i cura personal.


ESSÈNCIA / Perruqueria i estètica

Essència perruqueria i estètica de Terrassa és un saló de bellessa on assessorem la teva imatge i fem tractaments personalitzats de home/dòna. Tractaments capilars, facials, corporals i teràpies alternatives, keratina, recollits, maquillatges, manicura/pe.


ESSÈNCIA Bellessa de cos i ànima / Estètica

Centre de bellesa, estètica, massatge terapèutic, teràpies energètiques i emocionals. Venda de cosmètica natural.


ESTÈTICA CRISALIDA / Esteticistes

Estètica Crisalida de Terrassa és un centre d`estètica i bellesa.


FLOR JOVE / Estètica i bellesa

Centre d`estètica: depilacions làser, neteja de cutis, massatge d`aprimament, fotorejoveniment, tractaments per aprimar, tractaments facials, neteja facial, massatge relaxant, pírcing, etc..


MAS GUAPA / Estètica unisex

Más Guapa de Terrassa és un centre de estètica facial, corporal, electrofitness, fotodepil.lació, depilació a la cera, manicura, pedicura, maquillatge, pestanyes, micropigmentació, solarium.


PETIT ESPAI GISELLE / Centre d`estètica

Petit Espai Giselle Centre d`estètica de Terrassa ès un saló de manicura, pedicura, massatge, tractaments facials.


PROGRÉS ESTÈTIC/ Centre d`estètica i aprimament

A Progrés Estètic de Terrassa treballem per oferir els millors tractaments professionals possibles en un espai privat i una atmosfera relaxant. Serveis de manicura i pedicura, depilacions home i dona, higienes facials, massatges relaxants i corporals d`sp.


SINERGY / Estètica avançada

Sinergy de Terrassa és un centre d`estètica avançada i aparatologia, auriculoteràpia, especialitzat en extensions de pestanyes i properament quiromassatge.


SUBLIME ESTETIC / Estètica

Sublime Estetic de Terrassa és un centre de estètica, dietètica i nutrició, tractaments corporals, depilacions cera i làser, maquillatge, pestanyes, UVA, mans i peus i venda de productes d`estètica i nutrició.


THE WAX / Perruqueria i estètica

The Wax de Manresa és un centre d`estètica i perruqueria, reuneix un espai creat per cuidar-te. Tenim els millors tractaments del moment. Treballem amb professionals dedicats i entregats per donar-te el major i millor servei..


YARAL / Perruquers

Yaral Perruquers de Terrassa es un centre on podrás gaudir de serveis de perruqueria i estètica,t`assessorem en el teu canvi d`imatge i cuidem del teu cos. Talls,color, dessarrissats, extenssions, mans i la cura de la teva pell.