BRASA VIVA / Carns a la brasa

Brasa Viva de Terrassa, som especialistes en carn a la brasa amb forn Josper. El nostre producte estrella és la mitjana de Vaca Rossa Gallega. Acompanyem amb tapes casolanes de gran qualitat. Aparcament a 20 m., a la Pl. Vella..


EL CEP / Restaurant, brasseria

Podran gaudir dels millors plats que ens ofereix la Cuina Mediterrània. De la nostra extensa i variada carta, els recomanem les estupendes mariscades per encàrrec, els fabulosos peixos frescos segons mercat, les exquisides carns a la brasa i els nostres p.


EL PATIO / Restaurant Braseria

El Patio de Terrassa és una brasería restaurant especialitzada en les millors carns i verdures a la brasa,embutits ibérics,tapes i torrades. Menú migdia,sopars per a grups i d`empresa.


L`ECLIPSSE / Restaurant Braseria

L`Eclipsse de Terrassa es un restaurant braseria,especialitat en sopars de grup,calçotades,comiats,sopars amb espectacle,menjars familiars, fem menú diari a 9,90 €, per grups i festes, menú nit i menú dissabtes a 13,30 € i festius a 17 €. Dissabtes nit so.


MANOLIN / Braseries

Restaurant especialitzat en carns a la graella, tapes y menús.


ME`N KANTA / Canyes, brasa i...

M`en Kanta de Terrassa és un restaurant de brasa i tapes, disposem d`una terrassa interior coberta,fem menú diari i per a grups. Tardes servei de cafeteria i copes a la nit..


MERLOT / Restaurant

Braseria, cuina tradicional de muntanya i experts en cocktails i gin-tònics!.


NIU DE LA BRASA / Restaurant

El Niu de la Brasa - Casa Blanca de Terrassa, és un restaurant braseria que ofereix una cuina tradicional catalana basada en les carns a la brasa. És ideal per a sopars de grups, anar amb la família i nens.ac.


PETIT CAN AMAT / Restaurant brasseria

Petit can Amat de Terrassa és un restaurant brasseria. Fem menú diari i cap de setmana i sopars divendres i dissabtes amb reserva previa. També sopars per a grups i d`empresa.