BAIRE`S / Pastisseria degustació

Baire`s de Sabadell és una pastisseria que ofereix una gran varietat de dolços i pastissos, per esmorzar, per dinar, per berenar; dolç, salat, ja sigui per consumir en els nostres locals o per endur-te, som especialistes en pastisseria argentina. Servei d.


FORN CONCORDIA / Pa i pastes

FORN CONCORDIA de Sabadell, és una fleca tradicional amb molts anys d`experiencia on gaudir de l`autèntic pa i productes d`alta qualitat elaborats tradicionalment..


FORN DE SANT JAUME / Pastisseria

El Forn de Sant Jaume de Sabadell és una pastisseria amb més de 90 anys d`experiencia, destaquem la nostra àmplia gamma en pastisseria, brioxeria i salat..


JOAN PASTISSER / Pastisseria

Joan Pastisser de Sabadell és una pastisseria d`elaboració tradicional, els nostres productes conserven l`ànima de l`autèntica pastisseria de sempre i la de nova creació. T`oferim productes d`alta qualitat amb pastissos, coques, rebosteria, panellets, tor.


LA PALMA / Pastissers

Pastisseria La Palma compta amb un variat assortiment de pastisseria, bomboneria, fleca i pastes salades. Podrà trobar tot aquest assortit de productes dolços i salats en qualsevol dels nostres establiments a Sabadell, Barberà i Sant Cugat. (Rbla. de Cell.


SANT MARC / Pastissers

A Pastissería Sant Marc de Sabadell fem i creem una amplia selecció de dolços i xocolates, també t`oferim un servei de catering i pastissos a domilcili. Disposem d`una sala privada sota reserva previa.Recorda que com sempre tots els nostres productes está.


TROS DE PA / Fleca

Tros de Pà de Sabadell fleca i cafeteria degustació de productes de pa i rebosteria artesanals.