AFFECTUM / Estètica i depil·lacio làser

Affectum som un centre de depil·lació làser i tractaments d`estètica d`alta qualitat, amb productes exclusius i naturals i a preus continguts..


ANNA BUILS / Perruqueria

Anna Buils Perruquers, equip de professionals al teu servei per tenir cura i embellir el cabell, fen servir els productes de la millor calidad I oferim els tractaments i estilismes més actuals..


APIEL / Tattoos

A APIEL de Sabadell des de fa més de 17 anys els artistes professionals et fan els dissenys personalitzats i exclusius per què cada persona és única i els tatuatges també. Porten`s el teu disseny o idea i el farà realitat l`higiènic sanitari sota normativ.


ATOMIC TATTOO / Tatuatges

Atomic Tattoo de Sabbadell, estudi de tatuatges.


AURA VERDA / Centre estètic ecovegà

Aurea Verda de Sabadell és un centre d`estètica ecovegà destinat a la cura de la bellesa, salut i benestar. Oferim els tractaments més innovadors del mercat combinats amb cosmètica ecològica, vegana, de proximitat i comerç just.Cosmética 100% orgànica..


AYALAT&N / Barbershop

Ayalat&n de Sabadell és una barberia i perruqueria a l`estil tradicional .


BARBER SHOP STUDIO / Estilistes

Barber Shop Studio de Sabadell és un saló dissenyat i pensat per crear un ambient acollidor. Potenciem el reciclatge i el respecte amb el medi ambient. En el nostre saló oferim serveis per a dones, homes i nens disposem d`una zona de Barberia. Zona wifi. .


BE INK / Tatuatges

Be Ink és un estudi de tatuatges de Sabadell amb les millors condicions higièniques i sanitàries, molta creativitat i òptima atenció al client.


BLENS PERRUQUERS / Perruqueria

Blens Perruquers de Sabadell, oferim un excel·lent servei al client en una àmplia gamma de serveis de perruqueria, el nostre equip els ajuda a sentir-se satisfets.


CARMENGARCIA / Perruquers

Carnen Garcia és una perruqueria de Sabadell.


DARUMA TATTOO / Tatuatges

Daruma Tattoo de Sabadell és un centre de tatuatges, eliminació de tatuatges, covers. Disposem d`un gran equip que s`ajustarà al teu estil.


DAVIRA / Perruquers

Davira Perruquers de Sabadell. Som un equip de professionals amb àmplia experiència en el sector de la bellesa. El nostre repte diari és afavorir i potenciar al màxim la imatge de dones, homes, joves i niños.Por això, vam seguir les tendències de la moda .


DENÉBOLA / Perruquers

Denébola Perruquers és un centre de perruqueria de Sabadell.


DUES / Perruquers

Dues de Sabadell és una pqrruqueria on tindrem cura de la vostra imatge. No tanquem al migdia.


ESPAI WELLNESS / Centre d`estètica

Espai Wellness de Sant Quirze del Vallès és un centre d`estètica, cosmètica, depilació, massatges on tindrem cura de tu a tots els nivells perquè aconsegueixis un benestar físic, emocional i espiritual.


ESTÈTICA DIVIN@S / Centre d`estètica

Estètica Divinas de Sabadell és un centre d`estètica i bellesa. Manicura, pedicura, tractaments facials i corporals, depilació, micropigmentació, extesions de pestanyes, massatges, etc..


ESTIMA`T / Tractaments d`estètica

Estima`t de Sabadell, estem especialitzats en tractaments, teràpies i estilisme, deixa assesorar-te per els nostres experts, la primera visita informativa es gratuita, on et faràn una mostra del tractament junt amb una amplia explicació.


GARDEN TATTOO / Tatuatges

Garden Tattoo de Sabadell és un centre de tatuatges que crea noves tendencies, en unes instalacións mdernes i amb els millors professionals.


IBIZA / Perruquers

Ibiza de és un centre de perruqueria i estètica a les Galeries Center de Sabadell.


INJERCAP / Tractaments capilars

Injercap de Sabadell ofereix els millors serveis d`empelt capil·lar a l`estranger, perquè els nostres clients no s`hagin de preocupar per res. Incorporem un servei d`intèrpret perquè l`idioma no sigui una barrera, posem a disposició dels nostres clients e.