AURA VERDA / Centre estètic ecovegà

Aurea Verda de Sabadell és un centre d`estètica ecovegà destinat a la cura de la bellesa, salut i benestar. Oferim els tractaments més innovadors del mercat combinats amb cosmètica ecològica, vegana, de proximitat i comerç just.Cosmética 100% orgànica..


ESPAI WELLNESS / Centre d`estètica

Espai Wellness de Sant Quirze del Vallès és un centre d`estètica, cosmètica, depilació, massatges on tindrem cura de tu a tots els nivells perquè aconsegueixis un benestar físic, emocional i espiritual.


ESTETIC EVE / Perruqueria i estètica

Estetic Eve de Sabadell és un centre de perruqueria i estètica.


ESTÈTICA DIVIN@S / Centre d`estètica

Estètica Divinas de Sabadell és un centre d`estètica i bellesa. Manicura, pedicura, tractaments facials i corporals, depilació, micropigmentació, extesions de pestanyes, massatges, etc..


ESTIMA`T / Tractaments d`estètica

Estima`t de Sabadell, estem especialitzats en tractaments, teràpies i estilisme, deixa assesorar-te per els nostres experts, la primera visita informativa es gratuita, on et faràn una mostra del tractament junt amb una amplia explicació.


LE CEL / Centre d`estètica

Le Cel de Sabadell, centre d`estètica i bellesa.


MIMA`T VALLÈS / Centre d`estètica

A Mima`t Vallès de Sabadell i de Castellar tenim tot el que necessites. Assessorament personalitzat per cada cas. Última tecnologIa avançada. Radiofrecuencia per tonificar la pell, Làser de díode d`alta potència. I molt més. Vine i estudiarem el teu cas,.


NOELIA ALBA / Estètica

Noelia Alba de Sabadell és un centre d`estètica i tractaments corporals, teràpies naturals per la salut i el benestar físic, mental i emocional.


NUDE NATURE BEAUTY / Centre d`estètica

Nude Nature Beauty de Sabadell és un centre especialista en estètica avançada. En un espai relaxat, acollidor, elegant i net oferim les millors teràpies de bellesa. tractaments de celles i pestanyes, manicures i pedicures, massatges relaxants.


R&G STETIK / Estètica i bellesa

R&G Stetik situat al centre de Sabadell és un centre de estètica i bellesa, especialitzat en tractaments estètics corporals i facials, depilacions, manicures i pedicures..


SIST ART / Perruqueria i estètica ecològica

Sist Art de Sabadell érs un centre de perruquería i estètica amb productes ecològics, sostenibles i vegans.


VALLESTETIC / Tractaments corporals

Vallestetic de Sabadell té l`objectiu del teu benestar. Et garantim que percebràs un ambient agradable i acollidor des del primer contacte. Fem tractaments corporals, facials, depilació, etc..


VINCLE / Estil i bellesa

VINCLE Estil i Bellesa de Sabadell és un centre d`estètica i perruqueria on t`oferim gran varietat de serveis per a la cura personal. Tractaments de bellesa: ELLIPSE, fotodepilació i fotorejuveniment. INDIBA, reafirmaciò i tonificació SOLARIUM, ELIM.