ARQUINTERIOR / Serveis integrals per la llar

Arquinterior de Sabadell és un estudi d`interiorisme amb servei global per al client, mobiliari, il·luminació, complementació, decoració i estilisme. Subministrem tot tipus de materials i necessitats per a la seva llar. El concepte és fer una reforma pens.


CENTRO SOFÁ / Sofàs

Centro Sofà de Sabadell és una botiga amb més de dues dècades d`experiència, dedicada a la venda de sofàs, cuidant cada detall i qualitat dels nostres productes..


CONFORT & DESCANS / Equipament per el descans

Confort & Descans de Sabadell és una botiga especialitzada en la venda de sofàs, matalassos i complements .


ESTUDI VILALTA / Decoració

A Estudi Vilalta de sabadell el disseny d`interiors i la creació d`espais és la nostra especialitat i el resultat d`una llarga trajectòria. Comptem amb un equip de professionals industrials qualificat per donar resposta a tots els passos del procés: des .


GIRIBET / Interiorisme

Giribet Interiorisme de Sabadell és un espai de mobles i decoració.


IMAGINE CONFORT / Sofàs i matalassos

Imagine Confort és una botiga de sofàs i matalassos al centre de Sabadell. Fabricació a mida.


INTERIORS / Mobles

Interiors de Sabadell és una botiga de mobles, que es dedica a personalitzar espais utilitzant tots els recursos que siguin necessaris per adaptar-se a les mides, les necessitats i els requisits de cada espai..


JORDINA / Marcs i motllures

Jordina de Sabadell és una botiga especialitzada en marcs i motllures.


MONTESINOS / Teixits i decoració

Montesinos Teixits i Decoració de Sabadell, dedicada exclusivament a vestir els llars dels nostres clients. cortines, tapisseria, papers pintats, interiorisme, moquetes, catifes, sofàs, etc..


OPERA LIGHTING / Iluminació leds

Opera Lighting de Sabadell, som especialistes en il·luminació LED disposem de tot tipus de leds, per a llar, per a professionals, tendes, industrials, vials, residencials ... Donem suport i servei a clients, professionals del sector elèctric, fent estudis.


PORTES BERNI / Portes i parquets

Portes Berni de Sabadell fem reformes de portes, parquet, mobles de cuina, revestiments (Paret, sostre i terra).


ROCA MATALASSERS / Matalassos

A Roca Matalassers de Sabadell ens dediquem al descans des de l`any 1956. No hi ha descans sense repòs, i per garantir un bon repòs, disposem de les millors marques i de productes de fabricació pròpia, per satisfer totes les necessitats, de summa importàn.


SPACCIO DESCANSO / Matalassos i mobles

Spaccio Descans de Sabadell t`ofereix una àmplia gamma de productes no només per al teu descans sinó per a la decoració de la teva llar..


SPAI A MIDA / Mobles

Spais a Mida de Sabadell som especialistes en mobles, treballem a mida per a la major satisfacció dels nostres clients, visiteu la nostra botiga abans de decidir que moble triar, tenim el que busca .


STICKWAY / Vinils decoratius

Stickway de Sabadell és una botiga de vinils divertits i originals dissenyats per diversos autors per decorar i personalitzar espais de la teva llar o el teu establiment.


TS & NITS / Llits i matalassos

Llits & nits de Sabadell és una botiga de llits, matalassos i elements pel descans.