A TEMPO / Escola de música

A Tempo Escola de música de Sabadell, on es toquen tota mena d`instruments musicals. Tenim un programa especific per a petits musics.


AUTOESCOLA RPM / Centre de formació viària

Autoescola RPM de Sabadell és un centre de formació viària.


BRITANNIA / Idiomes

Britannia L.& T. de Sabadell és un centre d`idiomes, fem anglès i espanyol per a estrangers. Classes de conversa. Empreses. Preparació per a exàmens oficials.Classes particulars i repàs. Totes les edats. Professorat natiu i qualificat. Millors ofertes i .


CENTRE D` ESTUDIS SABADELL / Estudis

A Centre d`estudis Sabadell fem classes d`angles, alemany, francès, informàtica, logopèdia, aula de deures, aula de reforç, preparació prova accés cicles formatius grau mitjà i superior, preparació proves d`acces a l`universitat, tots els nivells, classes.


ENGLISH TUITON CENTRE / Idiomes

English Tuiton Centre de Sabadell és una escola dedicada als idiomes.


ESCOLA BRESSOL BELLUGUETS / Llar d`infants

L`Escola Bressol Belluguets de Sabadell té unes àmplies instal.lacions amb cuina pròpia i horaris adaptables (7,30 - 19h) .


ESTUDI DE DANSA MAR LUQUE / Escola de ball

Mar Luque de Sabadell és una escola de dansa per a totes les edats amb més de 20 anys d`experiència, HIPHOP, FUNKY, FITNESS, BREAKDANCE, SENSUALDANCE, DANSES URBANES, COMERCIALDANCE, JUNPINGFITNESS, FLAMENC, SEVILLANS, CÑÀSSIC, CONTEMPORANI, DANCEMUSIC ..


IDIOMES SABADELL / Escola d`idiomes

A Idiomes Sabadell podrà aprendre idiomes com ara anglès, francès, alemany, italià, rus i xinès. Sense importar la llengua que hagi triat aprendre, en la nostra acadèmia ens esforcem per que vostè aconsegueixi els objectius proposats, oferint un ensenyame.


ISS / Escola de moda

A ISS de Sabadell fem cursos d`iniciació a la creació, il.lustració i modelatge de moda.


TEMPS X TU / Centre multidisciplinari

Temps x tu – Centre Multidisciplinari a Sabadell pioner, innovador i amb expansió nacional. Si busques tot, vés a Temps x tu, amb: Escola Internacional de Danses: Ballet: Hip Hop, Dansa Espanyola, etc. amb segell internacional. World Yoga Padma: Classes.


THE ENGLISH AVENUE / Language Center

The English Avenue de Sabadell posa al teu abast aprendre idiomes al millor preu, àmplia varietat d`horaris, professorat nadiu i qualificat. Des dels 3 anys, t`ajudarem a crear el teu futur, horaris flexibles en el millor ambient. Tots els idiomes: Anglès.