AIGUA PURE / Tractaments integrals d`aigua

AIGUA-PURE de Sabadell és una empresa especialitzada en tractaments d`aigua, per a aplicacions domèstiques, amb una llarga experiència en el tractament, descalcificació i filtració per osmosi inversa. Ens avalen més de 10 anys d`experiència, disposem dels.


COSINT COSINT / Patchwork

Cosint Cosint és una botiga de labors a Sabadell on impartim tallers de pachtwork, ganxet, costura i puntes de coixí.


EL VESTIDOR / Arranjaments de roba i pell

El Vestidor de Sabadell, arranjaments de tot tipus de roba de vestir i pell, som especialistes en pelleteria. Equipació de pell per a motoristes. Fabricació de bosses.


GRUPO CORULLON / Mudances i transports

Grup Corullón, realitzem mudances de particulars i empreses a tot Espanya, tenim ruta freqüent a les principals capitals. Disposem de plataformes elevadores, grues, caixes d`embalatge, protecció de mobles, guardamobles.Transport de pianos, obres d`art, et.


KEY POWER 2005 / Duplicat de claus

Key Power de Sabadell és una botiga especialitzada en la venda i reparació de claus de cotxe i comandaments de cotxe.LA COSTURERA / Arranjaments de roba

La Costurera de Sabadell és un establiment d`arranjament de roba.


MAGDECOR / Roba per la llar, cortines

Magdecor de Sabadell son tres botigues de roba per la llar i cortines amb noves tendències en estils de decoració, materials, teixits per tal de trobar les solucions més òptimes per a les seves necessitats. Ens trobaràs a l` Avinguda Mataderpea núms. 3, 5.


MONTESINOS / Sistemes tècnics

Montesinos Sistemes Tècnics de Sabadell, especialitzat en sistemes de protecció solar aplicat a les cortines i tapisseries, adaptables a qualsevol projecte arquitectònic.


TINTORERIA I TALLER DE COSTURA / Bugaderia

Tintoreria i taller de costura de Sabadell fem netega i arranjaments de roba.


VENTURA / Cortines

A Ventura de Sabadell hi trobaràs la roba que vesteix casa teva.


VIT-SEC / Tintoreria ràpida

Vit-Sec de Sabadell és una tintoreria ràpida amb qualitat i bon servei.