ACUPUNTURA Y OSTEOPATIA / Teràpies

Acupuntura y Osteopatia de Sabadell és un centre de taràpies, acupuntura, osteopatia, fisioteràpia amb més de 10 anys d`experiencia.


ARTIS / Clínica dental

Artis de Sabadell som una clínica dental dirigida per la Dra. Miriam Moreno, on practiquem totes les especialitats odontològiques i l`origen neix de la creença en una pràctica de l`odontologia de qualitat, ètica, propera i innovadora. Serveis de Ortodònci.


BLANC DENTAL / Clinica Blanc Dental

Blanc Dental de Sabadelll és una clínica d`implantologia, periodòncia, cirurgia oral, ortodòncia i odontologia general.


BLANKEAT / Clínica dental

A Blankeat de Sabadell tenim un nou concepte en l`estètica dental.


CANTADOR / Salud Dental

Cantador Salut Dental de Sabadell és un centre de referència per la qualitat dels nostres serveis i productes. Oferim implants de la major qualitat, Pròtesis cadcam (pròtesis digitalitzades), amb més de 15 anys d`experiència clínica, apostem pel material .


CENTRE DE FISIOTERAPIA I SALUT / Fisioteràpia

Fisioteràpia esportiva i traumatològica, mals d`esquena, massatge terapèutic i descontracturant, drenatge linfàtic, rehabilitació en neurologia, fisioteràpia respiratòria, osteopatia, podologia, nutrició i dietètica.


CLINICA DENTAL TRES-D / Odontòlegs

A Clínica Dental Tres-D de Sabadell practiquem la odontologia en general, implants dentals, cirurgía bucal, prótesis fixa u removible, endodoncia, periodoncia, ortodoncia, odontopediatria, estètica, blanquejament dental.


CLINICA DENTAL ANSIO / Odontologia

A Clínica Dental Ansio de Sabadell tenim cura de la seva salut bucodental. Per això, treballem amb tècniques avançades per aconseguir somriures sans i bonics. Creiem que el tracte proper és primordial per a la cura i seguiment dels nostres pacients..DENTAESTHETIC CORPORATION / Clínica dental

Dentaesthetic Corporation de Sabadell és un centre especialitzat en tractaments d`estètica dental, ortodòncia, implants dentals, pròtesis i blanquejaments.


DENTAL EUROPA / Clínica dental

Dental Europa de Sabadell és una clínica dental que ofereix una àmplia gamma de serveis d’odontologia preventiva, estètics i de restauració per a tota la família, el nostre equip d’experts s’han compromès a assegurar-se que rep un inigualable nivell de cu.


DOSÒPTICS / Ôptica

Dosòptics és un centre d`òptica de Sabadell. Ulleres, lents de contacte, teràpies pels ulls, etc. disposem tambè d`un centre de teràpia visual al C/ Tres Creus, 104 de Sabadell, Tel. 937203185.


ESCOLA INDUSTRIAL / Centre Mèdic

A Centre Mèdic Escola Industrial de Sabadell fem sertificats mèdics per el carnet de conduir, permis d` armes, escolars i esportius.


FARMÀCIA CAN ORIAC / Farmàcies

Farmàcia Can Oriac de Sabadell, tota mena de productes farmaceutics i de cura pessonal.


FARMÀCIA CARRERA / Productes farmacèutics

Farmàcia Carrera és un nou espai que acosta als nostres clients a tots els àmbits de la salut. Som la teva farmàcia oberta 24 hores a Sabadell de dilluns a diumenge i festius..


FARMÀCIA CENTRAL / Prod. farmaceutics

A Farmàcia Central de Sabadell hi trobaràs grans descomptes en totes les nostres marques en Parafarmàcia. Demana la nostra tarja Client i gaudeix de grans descomptes en productes de parafarmàcia. T`oferim qualitat farmacèutica i gran varietat de productes.


FARMÀCIA PAREJA COZCOLLUELA / Farmàcies

Farmàcia Pareja Cozcolluela de Sabadell tenim tot tipus de productes farmacèutics.


FARMÀCIA SOL I PADRIS / Farmàcia

Farmàcia Sol i Padris de Sabadell, dispensació de medicaments, elaboració de fórmules magistrals i atenció farmacèutica personalitzada, serveis d`assessorament i de comercialització de productes relacionats amb la dermofarmàcia i la bellesa, la dietètica,.


GIRALT CLÍNIC / Centre dental

Girat Clinic de Sabadell és un centre d`Implantologia, estètica dental, ortodòncia, cirurgia oral, endodòncia, periodòncia, prostodòncia, ATM, odontología general i odontopediatria.


INMOTION / Serveis de Podologia i Fisioteràpia

Inmotion de Sabadell és un centre de podologia i fisioteràpia, efectacions dels peus i de les ungles, exploracions biomecàniques, plantilles a mida, podologia pediàtrica, esportiva i geriàtrica, activació neuromuscular (NMIT), osteopatia, massatge de des.