ACUPUNTURA Y OSTEOPATIA / Teràpies

Acupuntura y Osteopatia de Sabadell és un centre de taràpies, acupuntura, osteopatia, fisioteràpia amb més de 10 anys d`experiencia.


ARTIS / Clínica dental

Artis de Sabadell som una clínica dental dirigida per la Dra. Miriam Moreno, on practiquem totes les especialitats odontològiques i l`origen neix de la creença en una pràctica de l`odontologia de qualitat, ètica, propera i innovadora. Serveis de Ortodònci.


BLANC DENTAL / Clinica Blanc Dental

Blanc Dental de Sabadelll és una clínica d`implantologia, periodòncia, cirurgia oral, ortodòncia i odontologia general.


CAREDENT / Clínica Dental

A Caredent Clínica Dental de Sabadell posem a la teva disposició diversos tractaments dentals adaptats a les teves necessitats i a partir dels quals veuràs resultats excel·lents tant en la teva salut bucodental com en el teu somriure. Bruxisme, cirurgia o.


CDN / Clínica dental

CDN Clínica Dental Navarro de Sabadell és un equip que compta amb els últims avenços tecnològics per a la cura i prevenció de la teva salut bucal.


CENTRE DE FISIOTERAPIA I SALUT / Fisioteràpia

Fisioteràpia esportiva i traumatològica, mals d`esquena, massatge terapèutic i descontracturant, drenatge linfàtic, rehabilitació en neurologia, fisioteràpia respiratòria, osteopatia, podologia, nutrició i dietètica.


CLINICA DENTAL TRES-D / Odontòlegs

A Clínica Dental Tres-D de Sabadell practiquem la odontologia en general, implants dentals, cirurgía bucal, prótesis fixa u removible, endodoncia, periodoncia, ortodoncia, odontopediatria, estètica, blanquejament dental.


CLINICA DENTAL ANSIO / Odontologia

A Clínica Dental Ansio de Sabadell tenim cura de la seva salut bucodental. Per això, treballem amb tècniques avançades per aconseguir somriures sans i bonics. Creiem que el tracte proper és primordial per a la cura i seguiment dels nostres pacients..


CLÍNICA DENTAL SANT RAFAEL / Odontologia

Clínica Dental Sant Rafael som una clínica dental familiar amb més de 30 anys d`experiència. Ens agrada fer que els pacients se sentin com a casa. La nostra vocació humanista ens porta a dedicar-li el temps necessari que requereix cada cas clínic dental p.DENTAESTHETIC CORPORATION / Clínica dental

Dentaesthetic Corporation de Sabadell és un centre especialitzat en tractaments d`estètica dental, ortodòncia, implants dentals, pròtesis i blanquejaments.


DENTAL EUROPA / Clínica dental

Dental Europa de Sabadell és una clínica dental que ofereix una àmplia gamma de serveis d’odontologia preventiva, estètics i de restauració per a tota la família, el nostre equip d’experts s’han compromès a assegurar-se que rep un inigualable nivell de cu.


DOSÒPTICS / Ôptica

Dosòptics és un centre d`òptica de Sabadell. Ulleres, lents de contacte, teràpies pels ulls, etc. disposem tambè d`un centre de teràpia visual al C/ Tres Creus, 104 de Sabadell, Tel. 937203185.


DR. JIMÉNEZ OLLÉ / Clínica Dental

Clínica Dental Dr. Jiménez Ollé de Sabadell som un centre odontològic amb més de 15 anys d`experiència en el sector odontològic. A més, disposem de les últimes novetats tecnològiques i les instal·lacions més modernes amb el propòsit de ser capdavanters en.


ESCOLA INDUSTRIAL / Centre Mèdic

A Centre Mèdic Escola Industrial de Sabadell fem sertificats mèdics per el carnet de conduir, permis d` armes, escolars i esportius.


ESTEBAN / Clínica dental

Esteban Clínica Dental de Sabadell, practiquem odontologia mínimament invasiva. La nostra filosofia està basada en l`atenció personalitzada i el nostre objectiu és aconseguir la teva confiança..


FARMÀCIA A. GARRIGA / Farmacèutics

Farmàcia del centre de Sabadell des del s.XVII. On hi trobareu un equip de professionals sanitaris que mantenim un contacte directe amb el client, oferim fórmules magistrals, nutrició, dietètica, teràpies naturals i serveis de prevenció de la teva salut. .


FARMÀCIA CAN ORIAC / Farmàcies

Farmàcia Can Oriac de Sabadell, tota mena de productes farmaceutics i de cura pessonal.


FARMÀCIA CARRERA / Productes farmacèutics

Farmàcia Carrera és un nou espai que acosta als nostres clients a tots els àmbits de la salut. Som la teva farmàcia oberta 24 hores a Sabadell de dilluns a diumenge i festius..


FARMÀCIA CENTRAL / Prod. farmaceutics

A Farmàcia Central de Sabadell hi trobaràs grans descomptes en totes les nostres marques en Parafarmàcia. Demana la nostra tarja Client i gaudeix de grans descomptes en productes de parafarmàcia. T`oferim qualitat farmacèutica i gran varietat de productes.