CENTRE DIETÈTIC CA N`ORIAC / Dietètica

Centre Dietètic Ca n`Oriac de Sabadell es dedica a la venda de productes naturals terapèutics, alimentació ecològica, plantes medicinals, cosmètica natural..


DIETÈTICA LYDIA / Sabadell Nord. Alimentació sa

Dietètica Lydia de Sabadell és un espai dedicat a la alimentació per a diabétics, celíacs, vegetarians. Flors de bach, dietas personalitzadas, cosmética natural, massatges i tractaments, especialistes en esportistes. Fem servei a domicili.


DIETÈTICA LYDIA / Sabadell Sud. Alimentació sal

Dietètica Lydia de Sabadell és un espai dedicat a la alimentació per a diabétics, celíacs, vegetarians. Flors de bach, dietes personalitzadas, cosmética natural, massatges i tractaments, especialistes en esportistes Fem servei a domicili.


INNER NATURE / Mercat saludable

InnerNature de Sabadell és el teu espai de salut natural. Oferim una àmplia gamma de productes saludables i tractaments per a una vida sana. Alimentació ecológica, biológica, macrobiótica, etc..


TEMPS X TU / Centre multidisciplinari

Temps x tu – Centre Multidisciplinari a Sabadell pioner, innovador i amb expansió nacional. Si busques tot, vés a Temps x tu, amb: Escola Internacional de Danses: Ballet: Hip Hop, Dansa Espanyola, etc. amb segell internacional. World Yoga Padma: Classes.