A.TIJERA / Perruqueria

A.Tijera de Sant Cugat és una perruqueria unisex fusionada al mateix local amb l`estudi de tatuatges i piercings Jaime Tattoo.


AIRE / Perruqueria

Aire de Cerdanyola del Vallès és una perruqueria, tractaments, coloracions, bionutrició.


ALBERTO HURTADO / Perruquers

Alberto Hurtado Perruquer, estiliste home-dona de Barberà del valles.


ARKADIA PERRUQUERS / Dona, home, nens

Arkadia Perruquers és un centre de perruqueria de Sant Cugat del Vallès. Realitzem tractaments per a realçar la bellesa i salut del cabell, tot amb productes ecològics. Ens interessem pels teus gustos, per la teva rutina de cura i t’assessorem com manten.


ART / Perruquers

Artperruquers de Barberà del Vallès està format per professionals que treballen cada dia per cuidar i mimar als seus clients, va ser creat per estar en primera línia de estilisme i oferir l`últim en tendències.


ARTPEL / Perruqueria i estètica

Artpel de Cerdanyola del Vallès és un centre de bellesa i d`estètica amb tot tipus de serveis per cuidar la teva imatge personal..


AYALATIN / Perruqueria d`home

Ayalatin és la auténtica peluquería y barbería de Rubí. Cuidamos a nuestros clientes bajo el espíritu tradicional de barbería y les tratamos con los mejores productos especialmente indicados para el hombre..


AZOR PERRUQUERS / Estètica home/dona

Azor Perruquers de Mollet del Vallès, dedicada a la venda de productes i aparatologia de primeres marques, extensions, perruques, pròtesi, desritzat definitiu (japonès), especial núvia, teràpies d`hidratació i reparació, fotodepilació làser, bellesa peus .


BLUESTATION for men / Perruqueria

Bluestation de Sant Cugat del Vallès és un nou concepte de perruqueria per a home. Reinterpretem la barberia de segle XXI. Els nostres salons ofereixen servei de primera qualitat amb professionals especialitzats coneixedors de les últimes tècniques i t.


BOGUE / Beauty Shop & Perruqueria

Bogue de Sant Cugat de Vallès, som un saló de bellesa i perruqueria, comptem amb un equip d`assessors d`imatge i estilistes amb experiència en el món de la perruqueria, la imatge i la moda..


BRILLIANCE / Perruquers

Brilliance Perruquers és una perruqueria unisex de Mollet del Valles, fem canvis d`imatge i t`assessorem amb canvis de look.


CESAR & PILAR / Perruqueria i estètica

Cesar & Pilar de Cerdanyola del Vallès de Sant Cugat del Vallès son centres de perruqueria i estètica.


COMPAGNIA DELLA BELLEZA OH SANT CUGAT

La nostra prioritat és la bellesa i la cura de la teva pell i el teu cabell. LA BELLESA NO MIRA, NOMÉS ÉS MIRADA. (Albert Einstein).


CREATIVE / Perruqueria

Creative de Cerdanyola del Vallès és teu centre d`estètica i bellesa.


DECK 54 / Perruqueria unisex

Deck 54 de Sant Cugat del Vallès és una perruqueria unisex on cuidem de la teva imatge. Fem tractamens Olaplex per cabell descolorit a més de les darreres novetats i tendències per la cura del vostre cabell.


DUO / Estilisme i perruqueria

Perruqueria Duo de Cerdanyola de Vallès, tenim una fIlosofía basada en la creativitat. Partint de les teves necessitats, crearem un look que s`adapti a la teva personalitat i estil de vida.


ESPAIS D`IMATGE / Perruqueria

Espais d’imatge perruqueria i estètica, a Sant Cugat. Proposem un concepte d`imatge global. Amb el nostre compromís amb la terra, les persones i el medi ambient proposem, a qui ho desitgi, una bellesa saludable i veritable amb tractaments lliures de petro.


FISIC / Estilistes

Fisic Estilistes de Granollers és un centre d`estètica i bellesa.


GENTLEMAN`S / Barberia i perruqueria

Gentleman`s de Sant Cugat del Vallès és una barberia i perruqueria per homes.


IMATGE - 2 / Bellesa

Imatge-2 de Cerdanyola del Vallès fem tractaments de keratina i especialistes en extensions.