AMAZONIA HOME / Roba per la llar

En Amazònia Home de Granollers trobaràs un extens catàleg de productes tèxtils per a la llar, començant pel saló i seguint per la cuina, bany i els dormitoris..


ARTS I MANUALITATS / Belles arts

Arts i Manualitats de Granolles és un establiment de venda de materials per a belles arts, patchwork, fem cursos per a totes les edats on podràs practicar diferents tecniques per decorar i disfrutar aprenent, es fan marcs a mida, mes de cent moldures on t.


BLANCOLOR / Roba per la llar

Blancolor de Sant Cugat del Vallès, vestim la seva llar, col·locació de cortines, persianes, tendals, mosquiteres i muntatge d`alumini.


COM 9 / Claus, reparació calçats, complements

Com 9 de Sant Cugat del Vallès, reparem calçats, dupliquem claus, i complements per homa i dona, monenders, cinturons, etc..


COYPE

Confecció, venda i instal.lacio de cortines, articles per la llar Pressupost sense compromis Dissabtes tarda tancat.


EL GAUCHO ARTESANO / Reparacions Calçat

El Gaucho Artesano de Sant Cugat del Vallès reparem el calçat, cremalleres, tenyits, esmolem, botons. Fem copies de claus.


M CARMEN

Arreglos, modista, sastreria i pell.


MERCASOL / Serralleria, claus

Mercasol de Sant Cugat de Vallès, duplicat de claus, servei serralleria 24h. duplicat de comandaments, panys i sistemes de seguretat, control d`accessos i mestrajaments.


ONA LIGHT / Il.luminació

Ona Light de Sant Cugat del Vallès és una botiga de objectes per la il.luminació, llums, làmpades.


OPENSEC Bugadería

servei a domicili- Pell, catifes, edredons, sofàs, cortines, peces delicades, vestits de nuvia, teixits, treballs de costura i pells.


OSO PEREZOSO / Llar

Oso Perezoso de Barberà del Vallès és la botiga del descans.


PERSI - CLAU

Copiem claus de cotxe, reparació de comandaments, cambi de carcassas, programacio de comandamente i claus de cotxe, duplicat de claus, inclos per perdua total, comandaments de parling.


RAPIDO DEL CALZADO / Reparacions calçat

A Rápido del Calzado de Rubi venem productes del calçat, reparacions de calçat al moment, es tenyeix tot tipus de pell, canviem cremalleres, fem claus de seguretat i normals al acte. També es venen tissores i ganivets que si desitja es poden afilar..TALLER DE COSTURA M. VALENTIN / Llar

Taller de costura M.Valentin de Rubi, fem tot tipus d`arranjaments de prendes de vestir..


TOLDOS & PERSIANAS RUBÍ

Automatismes, ballestes, mosquiteres, al-lumini.