AMAZONIA HOME / Roba per la llar

En Amazònia Home de Granollers trobaràs un extens catàleg de productes tèxtils per a la llar, començant pel saló i seguint per la cuina, bany i els dormitoris..


ARTS I MANUALITATS / Belles arts

Arts i Manualitats de Granolles és un establiment de venda de materials per a belles arts, patchwork, fem cursos per a totes les edats on podràs practicar diferents tecniques per decorar i disfrutar aprenent, es fan marcs a mida, mes de cent moldures on t.


BLANCOLOR / Roba per la llar

Blancolor de Sant Cugat del Vallès, vestim la seva llar, col·locació de cortines, persianes, tendals, mosquiteres i muntatge d`alumini.


COM 9 / Claus, reparació calçats, complements

Com 9 de Sant Cugat del Vallès, reparem calçats, dupliquem claus, i complements per homa i dona, monenders, cinturons, etc..


COYPE

Confecció, venda i instal.lacio de cortines, articles per la llar Pressupost sense compromis Dissabtes tarda tancat.


EL GAUCHO ARTESANO / Reparacions Calçat

El Gaucho Artesano de Sant Cugat del Vallès reparem el calçat, cremalleres, tenyits, esmolem, botons. Fem copies de claus.


ESPAI LLAR ANGELINA / Decoració de la llar

Espai Llar Angelina de Parets del Vallès és una botiga dedicada a la venda, instal.lació i mantenimient de tendals, tot tipus de cortines i mosquiteres. Venda d`articles per a la llar i moda íntima.


IMMA I EL SEU PUNT / Merceria

Imma i el seu punt de Cerdanyola del Vallès és una merceria, botiga llana per labors i de roba intima.


M CARMEN

Arreglos, modista, sastreria i pell.


MERCASOL / Serralleria, claus

Mercasol de Sant Cugat de Vallès, duplicat de claus, servei serralleria 24h. duplicat de comandaments, panys i sistemes de seguretat, control d`accessos i mestrajaments.


NOVASOLA / Reparació de calçat

A NovaSola de Barberà de Vallès ens dediquem a la reparació de calçat i marroquineria, amb acabats artesanals. Intentem d`arreglar qualsevol desperfecte, trencament, enlairat, etc, en calçat, marroquineria, articles d`esport, maletes, adaptem alçes ortopè.


ONA LIGHT / Il.luminació

Ona Light de Sant Cugat del Vallès és una botiga de objectes per la il.luminació, llums, làmpades.


OPENSEC Bugadería

servei a domicili- Pell, catifes, edredons, sofàs, cortines, peces delicades, vestits de nuvia, teixits, treballs de costura i pells.


OSO PEREZOSO / Llar

Oso Perezoso de Barberà del Vallès és la botiga del descans.


PAZOS / Reparació calçat, claus, esmolats

Pazos de Mollet del Vallès és una botiga de reparació i accessoris del calçat, duplicat de claus i esmolat de ganivets i tisores.


PERSI - CLAU

Copiem claus de cotxe, reparació de comandaments, cambi de carcassas, programacio de comandamente i claus de cotxe, duplicat de claus, inclos per perdua total, comandaments de parling.


RÁPIDO DEL CALZADO / Sabater, claus

A Rápido Calzado de Rubí som especialistes en duplicats de tota mena de comandaments a distància d`aparcaments i persianes motoritzades. Duplicat de tota mena de claus de cotxe amb xip o transponder. També fem duplicat de totes les claus, reparem calçat a.


RECUMAR / SOLOCUADRO.COM

En Recumar de Rubí som especialistes en tot el relacionat amb la venda i fabricació tant de quadres com de marcs a mida de client. Disposem d`un ampli assortiment de pintures artístiques, miralls i porta fotos per a la decoració de la seva llar. També e.


ROSA / Taller de tapisseria

Rosa és un taller de tapisseria a Barberà del Vallès.


TALLER DE COSTURA / Arranjaments

Taller de Costura de Cerdanyola del Vallès és un local d`arranjament de de roba.