BARCELONA CON XEITO / Tapes - restaurant

Barcelona Con Xeito és un restaurant amb una excel·lent selecció de mariscs, les més exquisides tapes, les més suculentes carns i els més creatius sushi, per tal d`oferir als nostres clients una experiència gastronòmica increïble a bon preu.


BARMUTILLU / Restaurant, vermuteria, tapes.....

Barmutillu de Sant Cugat del Vallès és un restaurant i vermuteria, servim plats i "platillos", tapes, pintxos i els dijous menú especial de "paella".


BRASERIA LA BOLERA

Restaurant Braseria La Bolera té una gastronomia rica en aliments autòctons que ens caracteritzen per la seva bona qualitat i preu..


CASA FLOREN

Menus cap de setmana, parrillada, paellas, arros amb llamantol, Pantalla gegant, tots els partits del teu equip.EL CAVA restaurant

Menú i carta diaria, divendres nit, sopar amb ball, disabtes nit, sopars amb ball en directe, sopars amb ball disco i espectacle, diumenges menjars al mitgdia.


EL CELLER DE JABUGO / Món Ibèric

El Celler de Jabugo de Granollers es un restaurant i bar de tapes on podràs gaudir de productes de Món Ibèric.


EL CELLERET DE GRANOLLERS / Restaurant

El Celleret de Granollers tenim menú diari de dilluns a divendres (migdia), dissabte menú especial, les nits de divendres i dissabte carta i menús especials per grups, les nits de dilluns a dijous sopars per grups, reserva previa.


EL MIRALLET / Bar Restaurant

El Mirallet amb més de 25 anys d’història ens converteixen en un dels restaurants més emblemàtics de Granollers. Vine a fer el vermut, dinar o sopar.Fem menú, carta, menjar per endur, exposicion i música en viu.


EL RACÓ DE LA LLOSA / Restaurants

El Racó de la Llosa de Granollers és un restaurant on fem amanides, carns i peix a la brasa i a la llosa.


EL SOL / Restaurant

El Sol de Granollers és un restaurant especialitat en carns i verdures a la brasa de primera qualitat. Gra assortit de torrades amb pà de coca.


EL VELL NOU / Restaurant - Pizzeria

El Vell Nou és un restaurant de Mollet del Vallès, que des del 1996 ha vist passar pels seus menjadors bona part de la gent del poble i la comarca..


GRANULARIOS / Restaurants

El restaurant GRANULARIOS de Granollers es troba ubicat en el monument històric de la Muralla de Granollers. Gracies a la seva arquitectura el restaurant de només 15 taules el converteix en un lloc íntim i acollidor, disposem a l`estiu d`una terrassa.


GUIOMAR / Restaurant

Guiomar de Sant Cugat del Vallès és un restaurant argentí "asado Argentino". Selecció de carn i peix, Disposem de terrassa - jardí.


IL SAPORE ITALIANO / Pizzeria - cafeteria

Il Sapore Italiano de Granollers fem pizzes amb forn de llenya, pasta per emporta, tenim terrassa d`estiu, variada carta amb entrecots, filets, segons plats amb guarnició. Sopars per a grups i d`empresa.


KEYNI BAR/ Restaurant

Keyni bar de Cerdanyola del Vallès som especialistes en els entrepants del Vallès. Podras trobar el bocata dels teus somnis..


L` ORIGINAL / Restaurant

L`Orfiginal de Granollers és un restaurant de tapes creatives i cuina de fussió.


LA CAVA / Restaurant Braseria

La Cava de Rubí és un restaurant especialitzat en la brasa, cuina catalana.


LA CUINA D`EN XIAO WU / Restaurant

La cuina d`en Xiau Wu de Sant Cugat del Vallès és un restaurant de cuina asiàtica.


LA CUINA DE SAN TELMO / Restaurant

En La Cuina de San Telmo de Sant Cugat del Vallès és una marisqueria i braseria, marisc seleccionat de Galícia i carn certificada d`Angus, així com els millors arrossos i paelles i pernil ibèric Joselito.