A POMPEIA / Trattoria Armonica

Restaurant on trobareu pizzes i pasta per emportar, mes de 40 tipus de salses elaborades al moment. Tenim servei a domicili i menú diari.


BARCELONA CON XEITO / Tapes - restaurant

Barcelona Con Xeito és un restaurant amb una excel·lent selecció de mariscs, les més exquisides tapes, les més suculentes carns i els més creatius sushi, per tal d`oferir als nostres clients una experiència gastronòmica increïble a bon preu.


BRASERIA LA BOLERA

Restaurant Braseria La Bolera té una gastronomia rica en aliments autòctons que ens caracteritzen per la seva bona qualitat i preu..


CASA FLOREN

Menus cap de setmana, parrillada, paellas, arros amb llamantol, Pantalla gegant, tots els partits del teu equip.


CASABLANCA

El restaurant de sempre de Sant Cugat, ens rep en una típica casa de poble l`any 1850, decorada amb mobles i objectes d`antiquari, en la qual gaudirem d`un ambient càlid i acollidor, que ens transportarà a una època en què el temps es podia assaborir ...EL CAVA restaurant

Menú i carta diaria, divendres nit, sopar amb ball, disabtes nit, sopars amb ball en directe, sopars amb ball disco i espectacle, diumenges menjars al mitgdia.


EL CELLER DE JABUGO / Món Ibèric

El Celler de Jabugo de Granollers es un restaurant i bar de tapes on podràs gaudir de productes de Món Ibèric.


EL CELLERET DE GRANOLLERS / Restaurant

El Celleret de Granollers tenim menú diari de dilluns a divendres (migdia), dissabte menú especial, les nits de divendres i dissabte carta i menús especials per grups, les nits de dilluns a dijous sopars per grups, reserva previa.


EL MIRALLET / Bar Restaurant

El Mirallet amb més de 25 anys d’història ens converteixen en un dels restaurants més emblemàtics de Granollers. Vine a fer el vermut, dinar o sopar.Fem menú, carta, menjar per endur, exposicion i música en viu.


EL RACÓ DE LA LLOSA / Restaurants

El Racó de la Llosa de Granollers és un restaurant on fem amanides, carns i peix a la brasa i a la llosa.


EL SOL / Restaurant

El Sol de Granollers és un restaurant especialitat en carns i verdures a la brasa de primera qualitat. Gra assortit de torrades amb pà de coca.


EL VELL NOU / Restaurant - Pizzeria

El Vell Nou és un restaurant de Mollet del Vallès, que des del 1996 ha vist passar pels seus menjadors bona part de la gent del poble i la comarca..


GRANULARIOS / Restaurants

El restaurant GRANULARIOS de Granollers es troba ubicat en el monument històric de la Muralla de Granollers. Gracies a la seva arquitectura el restaurant de només 15 taules el converteix en un lloc íntim i acollidor, disposem a l`estiu d`una terrassa.


GRUP SÀBAT 1951 / Restaurant

Grup Sàbat de Sant Cugat del Vallès és el restaurant on podràs gaudir dels nostres plats.


GUIOMAR / Restaurant

Guiomar de Sant Cugat del Vallès és un restaurant argentí "asado Argentino". Selecció de carn i peix, Disposem de terrassa - jardí.


IL SAPORE ITALIANO / Pizzeria - cafeteria

Il Sapore Italiano de Granollers fem pizzes amb forn de llenya, pasta per emporta, tenim terrassa d`estiu, variada carta amb entrecots, filets, segons plats amb guarnició. Sopars per a grups i d`empresa.


KEYNI BAR/ Restaurant

Keyni bar de Cerdanyola del Vallès som especialistes en els entrepants del Vallès. Podras trobar el bocata dels teus somnis..


L` ORIGINAL / Restaurant

L`Orfiginal de Granollers és un restaurant de tapes creatives i cuina de fussió.


LA CAVA / Restaurant Braseria

La Cava de Rubí és un restaurant especialitzat en la brasa, cuina catalana.