ESTILMAN PARQUET / Parquets, moquetes, suro....

Estilman Parquets de Sant Cugat del Vallès, som instal·ladors de parquets, moquetes, suro, paviments de PVC, fem reformes i projectes de decoració.


HACER HOGAR / Reformes

Hacer Hogar de Cerdanyola de Vallès som una empresa especialitzada en reformes integrals, atenent tant a particulars com a empreses, amb una dedicació constant dels nostres professionals amb l`única finalitat d`atendre les demandes dels nostres clients. R.


MAXIM, LAN, S.L. / Reformes

Maxim , Lan, S.L de Sant Cugat del Vallès fem projectes, enginyeria, reformes, arquitectura.


MCG / Serveis integrals de l`habitatge

MCG Serveis Integrals de l`Habitatge de Rubí, és una empresa amb més de 10 anys d`experiència dedicada a la gestió i execució d`obres, ja siguin obra nova, reforma integral o reformes parcials..


PROASE / Prod. d`alta seguretat

Proase Productes d`Alta Seguretat és una empresa dedicada a l`interiorisme, la decoració i la seguretat a les llars i empreses. Treballem amb materials d`alta qualitat i disposem de la millor tecnologia disponible al mercat. Instal·lació de portes blindad.


STUDI GOVES / Interiorisme

Studi Goves de Sant Cugat del Vallès és un estudi d`interiorisme que combina l`experiència amb amplis coneixements tècnics els quals ens permeten estar al corrent de les últimes novetats i tendències, per poder oferir els més innovadors projectes amb les.


TACUINA INTERIORS / Reformes de cuines y banys

Tacuina Interiors de Cerdanyola de Vallès, li oferim ja sigui la reforma d`una cuina, d`un bany, la rehabilitació d`un habitatge completa o qualsevol estructura imaginable. Demani`ns pressupost sense compromís. Venda de mobles de cuina i bany.


VIDRES GIL / Construcció i reformes

En VIDRES GIL de Sant Cugat de Vallès comptem amb un grup de professionals especialitzats en diferents disciplines constructives que ens permeten oferir un servei de gran qualitat..