CERACOR SOLADOS CORREDERAS/ Paviments

Ceracor Solados Correderas de Barberà del Vallès és una empresa de paviments de totes classes i en qualsevol tipus d`obres.


DEREPLAC / Services

Dereplac Services de Mollet del Vallès és una empresa d`interiorisme, manteniments, instalacions i tota mena de reformes d`habitatges i obra nova.


ESPÉS / Interiorisme, reformes

Espés de Barberà del Vallès, dissenys integrals, interiorisme, reformes, cuines i banys.


ESTILMAN PARQUET / Parquets, moquetes, suro....

Estilman Parquets de Sant Cugat del Vallès, som instal·ladors de parquets, moquetes, suro, paviments de PVC, fem reformes i projectes de decoració.


HACER HOGAR / Reformes

Hacer Hogar de Cerdanyola de Vallès som una empresa especialitzada en reformes integrals, atenent tant a particulars com a empreses, amb una dedicació constant dels nostres professionals amb l`única finalitat d`atendre les demandes dels nostres clients. R.


LA CASA DEL GRES / Ceràmica, reformes

La Casa del Gres de Barberà de Vallès, mobiliari de cuina i bany, aixetes, sanitaris, accessoris, mampares, rajoles, gres ceràmic, materials de construcció..


MCG / Serveis integrals de l`habitatge

MCG Serveis Integrals de l`Habitatge de Rubí, és una empresa amb més de 10 anys d`experiència dedicada a la gestió i execució d`obres, ja siguin obra nova, reforma integral o reformes parcials..


ORM / Obra i rehabilitació

ORM de Barberà de Vallès, som especialistes en el sector de rehabilitació, la nostra finalitat és transformar el seu projecte en una realitat. Aire condicionat, al-lumini, cuines i banys, parquet, portes, rendibilitzem la seva inversió, garantim la durabi.


PERSIANAS MOLLET / Fusteria d`alumini, PVC

Persianes Mollet de Mollet de Vallès, ens dediquem al subministrament i instal·lació de persianes, finestres, portes i tancaments en alumini i PVC, tanques i cancel·leu en ferro lacat i alumini, reixes i portes metàl·liques per a habitatges, garatges i co.


PROASE / Prod. d`alta seguretat

Proase Productes d`Alta Seguretat és una empresa dedicada a l`interiorisme, la decoració i la seguretat a les llars i empreses. Treballem amb materials d`alta qualitat i disposem de la millor tecnologia disponible al mercat. Instal·lació de portes blindad.


STUDI GOVES / Interiorisme

Studi Goves de Sant Cugat del Vallès és un estudi d`interiorisme que combina l`experiència amb amplis coneixements tècnics els quals ens permeten estar al corrent de les últimes novetats i tendències, per poder oferir els més innovadors projectes amb les.


STUDIACTUAL / Cuines i banys

Studiactual de Mollet del Vallès és un centre de disseny de cuines, banys i espais funcionals. Fem estudis detallats 3D amb pressupost adaptat a cada client.


TACUINA INTERIORS / Reformes de cuines y banys

Tacuina Interiors de Cerdanyola de Vallès, li oferim ja sigui la reforma d`una cuina, d`un bany, la rehabilitació d`un habitatge completa o qualsevol estructura imaginable. Demani`ns pressupost sense compromís. Venda de mobles de cuina i bany.


VIDRES GIL / Construcció i reformes

En VIDRES GIL de Sant Cugat de Vallès comptem amb un grup de professionals especialitzats en diferents disciplines constructives que ens permeten oferir un servei de gran qualitat..