C.FUERTES / Cuines i banys

En C.Fuertes de Cerdanyola de Vallès vam crear cuines i banys que combinen disseny, qualitat i innovació. La nostra àmplia experiència ens permet oferir una àmplia gamma de solucions pràctiques als nostres clients..


CERACOR SOLADOS CORREDERAS/ Paviments

Ceracor Solados Correderas de Barberà del Vallès és una empresa de paviments de totes classes i en qualsevol tipus d`obres.


ESPÉS / Interiorisme, reformes

Espés de Barberà del Vallès, dissenys integrals, interiorisme, reformes, cuines i banys.


HACER HOGAR / Reformes

Hacer Hogar de Cerdanyola de Vallès som una empresa especialitzada en reformes integrals, atenent tant a particulars com a empreses, amb una dedicació constant dels nostres professionals amb l`única finalitat d`atendre les demandes dels nostres clients. R.


ORM / Obra i rehabilitació

ORM de Barberà de Vallès, som especialistes en el sector de rehabilitació, la nostra finalitat és transformar el seu projecte en una realitat. Aire condicionat, al-lumini, cuines i banys, parquet, portes, rendibilitzem la seva inversió, garantim la durabi.


RAMI / Cuines i banys

Rami de Sant Cugat del Vallès és un lloc on fem que la teva cuina o el teu bany sigui més pràctic, més còmoda, més modern.


STUDI GOVES / Interiorisme

Studi Goves de Sant Cugat del Vallès és un estudi d`interiorisme que combina l`experiència amb amplis coneixements tècnics els quals ens permeten estar al corrent de les últimes novetats i tendències, per poder oferir els més innovadors projectes amb les.


STUDIACTUAL / Cuines i banys

Studiactual de Mollet del Vallès és un centre de disseny de cuines, banys i espais funcionals. Fem estudis detallats 3D amb pressupost adaptat a cada client.


TACUINA INTERIORS / Reformes de cuines y banys

Tacuina Interiors de Cerdanyola de Vallès, li oferim ja sigui la reforma d`una cuina, d`un bany, la rehabilitació d`un habitatge completa o qualsevol estructura imaginable. Demani`ns pressupost sense compromís. Venda de mobles de cuina i bany.