A.TIJERA / Perruqueria

A.Tijera de Sant Cugat és una perruqueria unisex fusionada al mateix local amb l`estudi de tatuatges i piercings Jaime Tattoo.


AD DELIRIUM TATTOO / Tatuatges

Ad Delirium Tattoo és un estudi de tatuatges, realitzem tatuatges personalitzats, expliquens la teva idea i el dissenyem només per a tu..


ALBERTO HURTADO / Perruquers

Alberto Hurtado Perruquer, estiliste home-dona de Barberà del valles.


ALDA ESTÈTICA / Centres d`estètica

Alda Estètica de Sant Cugat del vallès és un centre d`estètica i bellesa.


ANNA MILLAN / Perruquers

Anna Millan de Mollet del Vallès és un saló de perruqueria i estètica.


ARKADIA PERRUQUERS / Dona, home, nens

Arkadia Perruquers és un centre de perruqueria de Sant Cugat del Vallès. Realitzem tractaments per a realçar la bellesa i salut del cabell, tot amb productes ecològics. Ens interessem pels teus gustos, per la teva rutina de cura i t’assessorem com manten.


ART / Perruquers

Artperruquers de Barberà del Vallès està format per professionals que treballen cada dia per cuidar i mimar als seus clients, va ser creat per estar en primera línia de estilisme i oferir l`últim en tendències.


AYALATIN / Perruqueria d`home

Ayalatin és la auténtica peluquería y barbería de Rubí. Cuidamos a nuestros clientes bajo el espíritu tradicional de barbería y les tratamos con los mejores productos especialmente indicados para el hombre..


AZOR PERRUQUERS / Estètica home/dona

Azor Perruquers de Mollet del Vallès, dedicada a la venda de productes i aparatologia de primeres marques, extensions, perruques, pròtesi, desritzat definitiu (japonès), especial núvia, teràpies d`hidratació i reparació, fotodepilació làser, bellesa peus .


BLUESTATION for men / Perruqueria

Bluestation de Sant Cugat del Vallès és un nou concepte de perruqueria per a home. Reinterpretem la barberia de segle XXI. Els nostres salons ofereixen servei de primera qualitat amb professionals especialitzats coneixedors de les últimes tècniques i t.


BODY MIMA / Estètica

Body Mima de Cerdanyola del Vallès és un centre d`estètica. Realitzem tractaments facials, corporals, depil·lació integral, tractament i bellesa de peus i mans, massatges, ungles esculpides, piercing, broncegat instantani i maquillatge d` ungles amb aeróg.


BOGUE / Beauty Shop & Perruqueria

Bogue de Sant Cugat de Vallès, som un saló de bellesa i perruqueria, comptem amb un equip d`assessors d`imatge i estilistes amb experiència en el món de la perruqueria, la imatge i la moda..


CHIC / Centre d`estètica

Chic de Granollers és un centre d`estètica i bellesa.


COMPAGNIA DELLA BELLEZA OH SANT CUGAT

La nostra prioritat és la bellesa i la cura de la teva pell i el teu cabell. LA BELLESA NO MIRA, NOMÉS ÉS MIRADA. (Albert Einstein).


CREATIVE / Perruqueria

Creative de Cerdanyola del Vallès és teu centre d`estètica i bellesa.


CUIDA`T / Centre d`estètica i bellesa

Cuida`t de Granollers és un centre de bellesa i estètica.


DECK 54 / Perruqueria unisex

Deck 54 de Sant Cugat del Vallès és una perruqueria unisex on cuidem de la teva imatge. Fem tractamens Olaplex per cabell descolorit a més de les darreres novetats i tendències per la cura del vostre cabell.


DONNA / Bellesa

Donna de Sant Cugat del Vallès ens preocupem per l`estètica, benestar i salut.


DREAMS COLORS / Articles de perruqueria

Dreams Colors de Mollet del Vallès tenim tota mena de productes de perruqueria, tints, planxes, xampús, extensions, mascaretes, ungles, secadors i maquillatges.


ESPAIS D`IMATGE / Estètica i bellesa

Espais d’imatge estètica I perruqueria, a Sant Cugat. Bellesa i teràpies cosmètiques naturals que t’ajudaran a aconseguir tot allò que necessites pel benestar, millora i manteniment de la salut de la teva pell d’una manera natural i no invasiva, obtenint.