A.TIJERA / Perruqueria

A.Tijera de Sant Cugat és una perruqueria unisex fusionada al mateix local amb l`estudi de tatuatges i piercings Jaime Tattoo.


AD DELIRIUM TATTOO / Tatuatges

Ad Delirium Tattoo és un estudi de tatuatges, realitzem tatuatges personalitzats, expliquens la teva idea i el dissenyem només per a tu..


AIRE / Perruqueria

Aire de Cerdanyola del Vallès és una perruqueria, tractaments, coloracions, bionutrició.


ALBERTO HURTADO / Perruquers

Alberto Hurtado Perruquer, estiliste home-dona de Barberà del valles.


ALDA ESTÈTICA / Centres d`estètica

Alda Estètica de Sant Cugat del vallès és un centre d`estètica i bellesa.


ALMA / Estètica i fisioteràpia

Alma de Barberà del Vallès som un centre d`estètica que neix d`una gran passió: la bellesa des de l`ànima. Tractaments de làser, fotorejoveniment, mesoteràpia. fisioteràpia, cavitació, mlipolàser, presoteràpia, radiofreqüencia, facials, depilació unisex, .


ARKADIA PERRUQUERS / Dona, home, nens

Arkadia Perruquers és un centre de perruqueria de Sant Cugat del Vallès. Realitzem tractaments per a realçar la bellesa i salut del cabell, tot amb productes ecològics. Ens interessem pels teus gustos, per la teva rutina de cura i t’assessorem com manten.


ART / Perruquers

Artperruquers de Barberà del Vallès està format per professionals que treballen cada dia per cuidar i mimar als seus clients, va ser creat per estar en primera línia de estilisme i oferir l`últim en tendències.


ARTPEL / Perruqueria i estètica

Artpel de Cerdanyola del Vallès és un centre de bellesa i d`estètica amb tot tipus de serveis per cuidar la teva imatge personal..


AYALATIN / Perruqueria d`home

Ayalatin és la auténtica peluquería y barbería de Rubí. Cuidamos a nuestros clientes bajo el espíritu tradicional de barbería y les tratamos con los mejores productos especialmente indicados para el hombre..


AZOR PERRUQUERS / Estètica home/dona

Azor Perruquers de Mollet del Vallès, dedicada a la venda de productes i aparatologia de primeres marques, extensions, perruques, pròtesi, desritzat definitiu (japonès), especial núvia, teràpies d`hidratació i reparació, fotodepilació làser, bellesa peus .


BLUESTATION for men / Perruqueria

Bluestation de Sant Cugat del Vallès és un nou concepte de perruqueria per a home. Reinterpretem la barberia de segle XXI. Els nostres salons ofereixen servei de primera qualitat amb professionals especialitzats coneixedors de les últimes tècniques i t.


BODY MIMA / Estètica

Body Mima de Cerdanyola del Vallès és un centre d`estètica. Realitzem tractaments facials, corporals, depil·lació integral, tractament i bellesa de peus i mans, massatges, ungles esculpides, piercing, broncegat instantani i maquillatge d` ungles amb aeróg.


BOGUE / Beauty Shop & Perruqueria

Bogue de Sant Cugat de Vallès, som un saló de bellesa i perruqueria, comptem amb un equip d`assessors d`imatge i estilistes amb experiència en el món de la perruqueria, la imatge i la moda..


BRILLIANCE / Perruquers

Brilliance Perruquers és una perruqueria unisex de Mollet del Valles, fem canvis d`imatge i t`assessorem amb canvis de look.


CESAR & PILAR / Perruqueria i estètica

Cesar & Pilar de Cerdanyola del Vallès de Sant Cugat del Vallès son centres de perruqueria i estètica.


CHIC / Centre d`estètica

Chic de Granollers és un centre d`estètica i bellesa.


COMPAGNIA DELLA BELLEZA OH SANT CUGAT

La nostra prioritat és la bellesa i la cura de la teva pell i el teu cabell. LA BELLESA NO MIRA, NOMÉS ÉS MIRADA. (Albert Einstein).


CREATIVE / Perruqueria

Creative de Cerdanyola del Vallès és teu centre d`estètica i bellesa.


CUIDA`T / Centre d`estètica i bellesa

Cuida`t de Granollers és un centre de bellesa i estètica.