ACTIVITA / Centre Mèdic

Activita de Granollers és un centre mèdic on practiquem totes les especialitats mèdiques per oferir un servei integral. Diagnòstic, atenció integral, seguiment dietètic i nutricional, tractament. Tac, radiología, ecografía, certificats de conduir i armes,.


ARRELS / Teràpies alternatives

Centre de Teràpies Alternatives Arrels de Granollers és una empresa dedicada a oferir una serie d’activitats i cursos dirigits per professionals del sector, garantint l’equilibri necessari per contrarestar l’estrès del dia a dia..


BALNEARI RESPIRATORI DR.PROS / Salut

Balneari Respiratori Dr. Pros de Sant Cugat del Vallés és un centre tractem totes les patologies de les vies respiratòries i de l`oïda utilitzant l`aigua de mar com a eina terapèutica a través de vapors, nebulitzacions i dutxes nasals, així com tècniques .


BUDA INN / Fisioteràpia

Buda inn de Rubí fem masatges deportius, masatges relaxants, reflexologia podal, acupuntura, homeopatia. També tenim llibres, minerals, budas, incens...


CANTADOR / Salud Dental

Cantador Salut Dental de Santa Perpetua de Mogoda és un centre de referència per la qualitat dels nostres serveis i productes. Oferim implants de la major qualitat, Pròtesis cadcam (pròtesis digitalitzades), amb més de 15 anys d`experiència clínica, apost.


CENTRE DENTAL BAGET / Clínica Dental

Centre Dental Baget de Sant Cugat del Vallés és una clínica dental on el teu somriure és la nostra preocupació.


CENTRE DENTAL PROGRÉS / Clínica dental

A Centre Dental Progrés de Rubi és una clínica dental on el teu somriure és la nostra prioritat..


CENTRE FISIOTERÀPIA PARETS / Fisioteràpia

El Centre Fisioteràpia Parets de Parets del Vallès està dirigit per una fisioterapeuta titulada i acreditada pel Col•legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Realitzem tot tipus de tractaments especialitzats per millorar la teva qualitat de vida amb una aten.


CENTRE RECONEIXEMENTS MÈDICS / Rubí

Centre de Reconeixements Mèdics de Rubí, fem tot tipus de certificats mèdics oficials (CMO), per conducció, permís d`armes, seguretat, embarcacions, laborals, esportius, residència, escolars, grues, gossos perillosos.


CLINICA DENTAL BEATRIZ RUBIO / Clínica dental

Clínica Dental Beatriz Ros de Sabadell es va inaugurar l`any 2000, amb l`objectiu d`aportar l`excel·lència en qualitat i servei al pacient..


COLL FAVÀ / Clínica dental

A Clínica Dental Coll Favà de Sant Cugat de Vallès comptem amb una àmplia varietat de tractaments odontològics, tots ells pensats i destinats a resoldre els problemes bucals dels nostres pacients. Implantologia, periodòncia, ortodòncia, endodòncia, estèti.DAGÀ / Quiromassatgistes

Dagà de Granollers és un centre de quiromassatgistes.


DENTAL TT / Implantologia i estètica

Dental TT del Dr. Mariano Gallardo a Sant Cugat de Vallès volem oferir el millor servei personalitzat als nostres pacients. Per això, comptem amb el millor equip professional, altament qualificat i amb la major experiència en cada un dels tractaments que .


DENTAL VALLÈS / Clínica Dental

Dental Vallès els nostres gairebé 20 anys d`experiència ens converteixen en el dentista que necessites perquè el teu somriure llueixi sa i radiant. Comptem amb una plantilla de professionals mèdics i especialistes que t`oferiran les millors solucions als.


DR. REATO / Clínica dental

Clínica Dental Dr. Reato de Sant Cugat ofereix tractaments d`odontologia de qualitat a mà de dentistes experimentats utilitzant la tecnologia d`odontologia actualitzada i moderna. Oferim facilitats de finançament. Ens adaptem a les necessitats dels nens i.


EPG / Espai Logopèdic i Sanitari

EPG Espai Logopèdic i Sanitari de Sant Cugat del Vallès és un equip interdisciplinar format per experts en logopèdia, mestres, psicopedagogs i psicòlegs. El nostre interès es centra en ajudar a totes aquelles persones que presenten alguna dificultat. Trac.


ESSÈNCIA / Salut - medicina natural

Essència de Sant Cugat és un centre de salut i medicina natural.


FARMÀCIA ISERN

Oberts 365 dias l` any, formules magistrals, homeopatia, dermocosmetica, dietoterapia, alimentacio infantil, controls de glucosa, colesterol, pressio, farmacioles per empreses, spa (per gent gran).


FARMÀCIA SANTA MARIA / Productes de farmàcia

A la Farmàcia Santa maria de Sant Cugat li oferim un nou concepte de salut. En aquest espai de salut especialitzat podrà disposar de qualsevol producte i medicació, així com qualsevol tipus d`informació o orientació cap al seu cas personal.