ACTIVITA / Centre Mèdic

Activita de Granollers és un centre mèdic on practiquem totes les especialitats mèdiques per oferir un servei integral. Diagnòstic, atenció integral, seguiment dietètic i nutricional, tractament. Tac, radiología, ecografía, certificats de conduir i armes,.


ARRELS / Teràpies alternatives

Centre de Teràpies Alternatives Arrels de Granollers és una empresa dedicada a oferir una serie d’activitats i cursos dirigits per professionals del sector, garantint l’equilibri necessari per contrarestar l’estrès del dia a dia..


BALNEARI RESPIRATORI DR.PROS / Salut

Balneari Respiratori Dr. Pros de Sant Cugat del Vallés és un centre tractem totes les patologies de les vies respiratòries i de l`oïda utilitzant l`aigua de mar com a eina terapèutica a través de vapors, nebulitzacions i dutxes nasals, així com tècniques .


BIO-T / Medicina i estètica

Bio-T de Sant Cugat del Vallès és un centre de Medicina Biologica, estètica, anti-aging, homeopatia i làser mèdic.


BUDA INN / Fisioteràpia

Buda inn de Rubí fem masatges deportius, masatges relaxants, reflexologia podal, acupuntura, homeopatia. També tenim llibres, minerals, budas, incens...


CANTADOR / Salud Dental

Cantador Salut Dental de Santa Perpetua de Mogoda és un centre de referència per la qualitat dels nostres serveis i productes. Oferim implants de la major qualitat, Pròtesis cadcam (pròtesis digitalitzades), amb més de 15 anys d`experiència clínica, apost.


CENTRE DENTAL BAGET / Clínica Dental

Centre Dental Baget de Sant Cugat del Vallés és una clínica dental on el teu somriure és la nostra preocupació.


CENTRE DENTAL PROGRÉS / Clínica dental

A Centre Dental Progrés de Rubi és una clínica dental on el teu somriure és la nostra prioritat..


CENTRE FISIOTERÀPIA PARETS / Fisioteràpia

El Centre Fisioteràpia Parets de Parets del Vallès està dirigit per una fisioterapeuta titulada i acreditada pel Col•legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Realitzem tot tipus de tractaments especialitzats per millorar la teva qualitat de vida amb una aten.


CENTRE RECONEIXEMENTS MÈDICS / Rubí

Centre de Reconeixements Mèdics de Rubí, fem tot tipus de certificats mèdics oficials (CMO), per conducció, permís d`armes, seguretat, embarcacions, laborals, esportius, residència, escolars, grues, gossos perillosos.


CLINICA DENTAL BEATRIZ RUBIO / Clínica dental

Clínica Dental Beatriz Ros de Sabadell es va inaugurar l`any 2000, amb l`objectiu d`aportar l`excel·lència en qualitat i servei al pacient..DAGÀ / Quiromassatgistes

Dagà de Granollers és un centre de quiromassatgistes.


DENTAL VALLES / Clínica Dental

Dental Vallès de Mollet del Vallès els nostres gairebé 20 anys d`experiència ens converteixen en el dentista que necessites perquè el teu somriure llueixi sa i radiant. Comptem amb una plantilla de professionals mèdics i especialistes que t`oferiran les .


ESSÈNCIA / Salut - medicina natural

Essència de Sant Cugat és un centre de salut i medicina natural.


FARMÀCIA ISERN

Oberts 365 dias l` any, formules magistrals, homeopatia, dermocosmetica, dietoterapia, alimentacio infantil, controls de glucosa, colesterol, pressio, farmacioles per empreses, spa (per gent gran).


FARMÀCIA SANTA MARIA

Li oferim un nou concepte de salut. Espai de salut especialitzat on podrà disposar de qualsevol producte i medicació..


KUIDAT

Psicologia, fisioteràpia, osteopatia, podologia, medicina, pilates, ioga i tai-txi.MANANTIAL DE SALUD

Alimentacio ecologica, cosmetica natural, complements dietetics.