+Q NOMBRES / Centre d` estudis

Oferim classes orientades a alumnes de totes les edats, primària, ESO, batxillerat i estudis universitaris. També et podem ajudar amb les proves d`accés a cicles formatius, universitat o oposicions. Organitzem les nostres classes en grups reduïts o classe.


ACADÈMIA ALTIMIRA / Ensenyament

Acadèmia Altimira de Cerdanyola del Vallès és l`acadèmia d`idiomes on la nostra principal funció es ensenyarte i comprendre idiomes extrangers.


AULA / Formació de futur

A Aula de Granollers fem classes personalitzades amb professors llicenciats. Anglès, informàtica, tutories, seguiment escolar i reforç.


AUTO ESCOLA JULIÀ / Escola conducció

Auto Escola Julià de Rubí porta mes de 50 anys instruint bons conductors, ara també cursos online, .


AUTOESCOLA ONA / Permís de conduir

Autoescola Ona de Granollers, classes de conducció, permís de conduir, test online via web.


CASA DE LA MUSICA / Escola de música

Casa de la música de Cerdanyola del Vallès és una escola musical on t`ensenyem tot i més de la historia de la música.


CORDELLAS / Autoescola

Cordellas de Cerdanyola del Vallès és la teva autoescola..


EL NINOT DE PAPER / Centre Suport Familiar

El Ninot de paper de Mollet del Vallès és un centre de suport familiar.


EN MARXA / Autoescoles

En Marxa Autoescola situats a Sant Cugat de Vallès, oferim a tota la zona la formació més rigorosa per aprendre a conduir i circular amb la màxima seguretat..


EPG / Espai Logopèdic i Sanitari

EPG Espai Logopèdic i Sanitari de Sant Cugat del Vallès és un equip interdisciplinar format per experts en logopèdia, mestres, psicopedagogs i psicòlegs. El nostre interès es centra en ajudar a totes aquelles persones que presenten alguna dificultat. Trac.


GARCAZ / Autoescoles

Autoescola NOU Garcaz, amb dos locals a Sant Cugat del Vallès, preus molt econòmics, bons professors i resultats garantits..


GLOBAL / Acadèmia d` idiomes

A Global de Mollet del Vallès fem classes d`angles per totes les edats, formació a empreses, estades a l`extranger, traduccions jurades, i generals, classes particulars, etc.


LA GRANOTA / Ludoteca

La Granota de Mollet del Vallès és un lloc perquè els nens gaudeixin i aprenguin jugant. Es fa repàs i es lloga local per a festes infantils.


NEXUS / Escola de dansa

Nexus de Sant Cugat del Vallès podràs aprendre tots aquests tipus de danses com hip hop, jazz, salsa, rueda casino, dansa africana, funky, sexy style, contemporani, break dance, urban dance jam, flamenc, bollywood, dansa oriental, ioga, pilates, latin mix.