AIRMAT / Tècnics de l`aire

Airmat Tècnis de l`aire és una empresa ubicada a Cerdanyola del Vallès especialista en instal·lació, reparació i manteniments de calefacció, climatització, aire condicionat, tractament i renovació d`aire, desinfeccions clima, aerotermia, solar. ACS i trac.


ALUMINIOS CORDELLAS / Estructures metàl.liques

Aluminis Cordelles de Cerdanyola de Vallès, una empresa de referència en la fabricació d`estructures metàl·liques i tancaments en general tenim l`objectiu d`oferir treballs de qualitat que superin les seves expectatives Executem diferents treballs de fust.


ALUMINIOS SUCRIS / Fusteria d`alumini

Aluminios Sucris, S.L. de Cerdanyola del Vallès és una empresa d`instal·lació d`elements d`alumini per a tancaments de galeries i terrasses, mampares de bany, portes i finestres.


ALU-PRACTIC / Aluminis, cristalleria, portes

Alu-Practic de Cerdanyola del Vallès, donem servei des de fa més de 30 anys, som professionals de l`alumini i disposem de taller propi. Especialistes en alumini i PVC, tancaments, falsos sostres, divisions horitzontals, separació d`espais, finestres, port.


BENJADRI / Alumini i PVC

Benjadri de Granollers és una empresa de fusteria amb amb PVC i alumini, celossies de totes les classes, mampares de bany, portes d`interior i exterior, baranes, armaris, cuines de disseny, etc.


C.FUERTES / Cuines i banys

En C.Fuertes de Cerdanyola de Vallès vam crear cuines i banys que combinen disseny, qualitat i innovació. La nostra àmplia experiència ens permet oferir una àmplia gamma de solucions pràctiques als nostres clients..


CERACOR SOLADOS CORREDERAS/ Paviments

Ceracor Solados Correderas de Barberà del Vallès és una empresa de paviments de totes classes i en qualsevol tipus d`obres.


DEREPLAC / Services

Dereplac Services de Mollet del Vallès és una empresa d`interiorisme, manteniments, instalacions i tota mena de reformes d`habitatges i obra nova.


ESPÉS / Interiorisme, reformes

Espés de Barberà del Vallès, dissenys integrals, interiorisme, reformes, cuines i banys.ESTILMAN PARQUET / Parquets, moquetes, suro....

Estilman Parquets de Sant Cugat del Vallès, som instal·ladors de parquets, moquetes, suro, paviments de PVC, fem reformes i projectes de decoració.


FERRETERIA BARBARA / Ferreteria, bricolatge

Ferreteria Barbara de Barberà del Vallès hi trobareu articles de ferreteria, bricolatge, jardineria i parament de la llar.


FERRETERIA INTEGRAR / Ferreteria

Ferreteria Integrar de Barberà de Vallès, oferim un servei àgil, transparent i fiable, que fa, que la nostra ferreteria, sigui una bona opció per a les seves necessitats de casa, oficina i indústria. Adherits a la Cadena Cofac Ferrokey.


FERRETERIA SABADELL / Serralleria

A Ferreteria Sabadell de Sant Cugat del Vallès hi trobaràs de tot per la teva llar, serralleria, bricolatge, il·lumnació led, etc..


FRANCISCO NIETO / Fusteria d`alumini

Fusteria d`alumini Francisco Nieto de Mollet del Vallès, finestres, portes, baranes, tancaments d`alumini, PVC, ferro, vidre, manpares, bany, sostres i persianes.


HACER HOGAR / Reformes

Hacer Hogar de Cerdanyola de Vallès som una empresa especialitzada en reformes integrals, atenent tant a particulars com a empreses, amb una dedicació constant dels nostres professionals amb l`única finalitat d`atendre les demandes dels nostres clients. R.


INSTALACIONES CHAMPI / Ferreteria

Instal·lacions Champi de Barberà del Vallès, dedicada a ferreteria i a realitzar instal·lacions de gas, aire condicionat, calderes, calentadors, etc..JV PARQUETS / Instal·lació de parquets

JV Parquets de Cerdanyola del Vallès es una empresa d`instal·lació de parquets.


LA CASA DEL GRES / Ceràmica, reformes

La Casa del Gres de Barberà de Vallès, mobiliari de cuina i bany, aixetes, sanitaris, accessoris, mampares, rajoles, gres ceràmic, materials de construcció..