AIRMAT / Tècnics de l`aire

Airmat Tècnis de l`aire és una empresa ubicada a Cerdanyola del Vallès especialista en instal·lació, reparació i manteniments de calefacció, climatització, aire condicionat, tractament i renovació d`aire, desinfeccions clima, aerotermia, solar. ACS i trac.


ALUMINIOS CORDELLAS / Estructures metàl.liques

Aluminis Cordelles de Cerdanyola de Vallès, una empresa de referència en la fabricació d`estructures metàl·liques i tancaments en general tenim l`objectiu d`oferir treballs de qualitat que superin les seves expectatives Executem diferents treballs de fust.


ALUMINIOS SUCRIS / Fusteria d`alumini

Aluminios Sucris, S.L. de Cerdanyola del Vallès és una empresa d`instal·lació d`elements d`alumini per a tancaments de galeries i terrasses, mampares de bany, portes i finestres.


ALU-PRACTIC / Aluminis, cristalleria, portes

Alu-Practic de Cerdanyola del Vallès, donem servei des de fa més de 30 anys, som professionals de l`alumini i disposem de taller propi. Especialistes en alumini i PVC, tancaments, falsos sostres, divisions horitzontals, separació d`espais, finestres, port.


BENJADRI / Alumini i PVC

Benjadri de Granollers és una empresa de fusteria amb amb PVC i alumini, celossies de totes les classes, mampares de bany, portes d`interior i exterior, baranes, armaris, cuines de disseny, etc.


C.FUERTES / Cuines i banys

En C.Fuertes de Cerdanyola de Vallès vam crear cuines i banys que combinen disseny, qualitat i innovació. La nostra àmplia experiència ens permet oferir una àmplia gamma de solucions pràctiques als nostres clients..


ESPÉS

disenys integrals, interiorisme, reformes, cuines, banys.ESTILMAN PARQUET / Parquets, moquetes, suro....

Estilman Parquets de Sant Cugat del Vallès, som instal·ladors de parquets, moquetes, suro, paviments de PVC, fem reformes i projectes de decoració.


FERRETERIA SABADELL / Serralleria

A Ferreteria Sabadell de Sant Cugat del Vallès hi trobaràs de tot per la teva llar, serralleria, bricolatge, il·lumnació led, etc..


HACER HOGAR / Reformes

Hacer Hogar de Cerdanyola de Vallès som una empresa especialitzada en reformes integrals, atenent tant a particulars com a empreses, amb una dedicació constant dels nostres professionals amb l`única finalitat d`atendre les demandes dels nostres clients. R.JV PARQUETS / Instal·lació de parquets

JV Parquets de Cerdanyola del Vallès es una empresa d`instal·lació de parquets.MAXIM, LAN, S.L. / Reformes

Maxim , Lan, S.L de Sant Cugat del Vallès fem projectes, enginyeria, reformes, arquitectura.


MCG / Serveis integrals de l`habitatge

MCG Serveis Integrals de l`Habitatge de Rubí, és una empresa amb més de 10 anys d`experiència dedicada a la gestió i execució d`obres, ja siguin obra nova, reforma integral o reformes parcials..


MUNDO ALUM, S.L. / Persisol

Mundo Alum de Molletb del Vallès és una fusteria d`alumini, tendals, parquets, cristaleria, mamparas de bany.


ON PARK / Parquets

On Park de Granollers és una empresa dedicada a la instal·lació i restauració de parquet, a més de tarimes d`exterior, folrat de parets i confecció d`escales..


ONALUM

Alumini, ferro, acer inoxidable i decoració en general.


PROASE / Prod. d`alta seguretat

Proase Productes d`Alta Seguretat és una empresa dedicada a l`interiorisme, la decoració i la seguretat a les llars i empreses. Treballem amb materials d`alta qualitat i disposem de la millor tecnologia disponible al mercat. Instal·lació de portes blindad.