EL VELL NOU / Restaurant - Pizzeria

El Vell Nou és un restaurant de Mollet del Vallès, que des del 1996 ha vist passar pels seus menjadors bona part de la gent del poble i la comarca..


IL SAPORE ITALIANO / Pizzeria - cafeteria

Il Sapore Italiano de Granollers fem pizzes amb forn de llenya, pasta per emporta, tenim terrassa d`estiu, variada carta amb entrecots, filets, segons plats amb guarnició. Sopars per a grups i d`empresa.


LA NAPOLETANA / Pizzeria-trattoria

La Napoletana és una trattoria-pizzeria de Sant Cugat. Servei a domicili. App Pizzeria La Napoletana disponible a Google Play Store per fer les vostres comandes.


LA PASTA BOIXA / Pizzeria

La Pasta Boixa de Sant Cugat del Vallès, les nostres especialitats de pasta, pizza i creps son el que mes ens representa però cal remarcar l`assortit de carns, amanides i postres variats que els acompanyen i que aporta la varietat necessària per a aconten.


LA PIZZERIA - EL NOU VELL / Restaurant

La Pizzeria El Nou Vell de Granollers ofereix varietat del menjar italià al vostre gust.


LA TOMATE MAGIQUE / Pizzeria

A la Pizzeria La Tomàquet Magique de Mollet del Vallès fem pizzes "al forn de llenya" elaborades artesanalment, envasades al buit i pizzes per a celíacs per encàrrec. Tartaletes de xocolata i pa rústic elaborat amb farina d`espelta ecològica de Gallecs, p.


PIZZE PAZZE / Il segreto di Pulcinella

Pizze Pazze de Granollers és una pizzeria amb forn de llenya, fem pizzes per emportar.