LA CUISINE

La nostra filosofia és fer cuina creativa amb productes sempre frescos. Importem productes típics francesos, sempre de la millor qualitat, com el formatge, el vi i, per descomptat, el "canard".Ens preocupa la qualitat dels nostres plats i la vostra satisf.


LA LLAR DE FOC / Restaurant

Restaurant especialitzat en paelles, cuina catalana, verdures i carns a la brasa. Calçots (temporada), menú diari ( de dimarts a divendres) menús per a grups i sopars d`empresa, dilluns tancat, local climatitzat.
LA PENTOLA / Pizzes cuites amb forn de llenya

La Pentola de Mataró és un restaurant pizzeria que neix al 1996 amb la intenció d`oferir una autèntica cuina italiana basada en l`ús de productes importats d`Itàlia de primera qualitat. Esperem que us agradi. Buon appetito!.


LA PÉRGOLA

Servei de cafeteria, menú diari, terrassa, sopars per a grups i empreses.MEZZ / Restaurant

Mezz Restaurant de Badalona es un lloc molt acollidor amb terrassa exterior. Menú diari. Fem una cuina diferent per tu..


PIZZERIA LLUIS / Pizzeria, braseria El Fanalet

A la Pizzeria LLuis de Mataró fem cuina creativa i singular, on ens agrada utilitzar productes locals i de temporada per poder fer una cuina de primera qualitat..


VINTI4 / Bar-restaurant

Vinti4 de Mataró és un local on podreu guadir de dinars, sopars per a grups i empreses. Disposem de zona de gin-tonic i wifi. Lloguem el local per events privats.