CENTRE DE TERÀPIES ALTERNATIVES / Teràpies

Espai de salut de medicina xinesa, acupuntura, quiropràxia, homeopatia, refloxologia podal, shiatsu, massatges, esportius, relaxants i descontracturants.


CERCLE DENTAL AMADEU / Clínica dental

Centre d`estètica dental, implantologia, periodòncia, ortodòncia, ortopediatria, prótesis dental i cirurgia bucal.CLINICA PODOLOGICA DP JOSEP RIVAS / Podòleg

Clínica Podológica DP Josep Rivas de Mataró és un centre de cirurgia per mínima incisió, radiología i ortopodologia.


DENTAL MAR / Clínica dental

La nostra clínica dental es caracteritza per oferir un clima de confiança i atenció de primera línia. Comprovi vostè mateix com el podem ajudar..


DRA.NOGUERAS CLINICA DENTAL FAMILIAR / Dentista

A Clínica Dental Dra. Nogueras tenim l`objectiu i treballem fermament per oferir un servei bucodental proper i familiar amb el bon tracte de sempre, posant a disposició dels pacients una odontologia integral i avançada, les tècniques més innovadores i els.


ESSÈNCIES VITALS / Teràpies naturals

Botiga d’alimentació i medicina natural on també es realitzen diferents teràpies complementaries. Està formada per tres espais diferents. .El primer espai està dedicat a la Infermeria, Kinesiología i Radioestèsia. Com a segón espai hi ha.


LA SALVIA

Centre de dietètica, herboristeria, minerals, massatges, teràpies holístiques, productes naturals i de règim.


OLIVER / Centre Auditiu Oficial Widex

Oliver de Mataró com a Centre Oficial, Widex d`aparells auditius ens ofereix uns serveis preferents pels nostres clients, avantatges en garanties, financiacions especials, i prioritat en les reparacions.


PUNT DENTAL ARENYS / Clínica dental

Clínica Dental amb més de 25 anys d`experiència en el sector, ens reinventem per millorar el teu somriure .


R.CURTO / Ortopèdia

R. Curto de Badalona és un centre d`ortopèdia tècnica, ajudes per a la mobilitat i la rehabilitació.


STRESS-ZERO / Teràpies naturals

Stress-Zero a Badalona, dedicat a la teràpia de flotació en aigua saturada amb sals Epsom. Femde Ioga (Hatha. Kundalini. Riure) per a nens.Teràpies (Flors de Bach, reiki usui, treball amb somnis, regressió, reflexologia i massatges). La nostra intenció .


THERAPY MASSAGE / Massatges

Nou centre de teràpies contra el dolor i el benestar amb massatge terapèutic, esportiu, fisioteràpia, drenatge limfàtic, acupuntura, auriculoteràpia i naturopatia. Abirto de dilluns a divendres 10 h..a 14 h. i 16 h. a 19 h.