CONSTRUCCIONS GRAU / Constructora d`obres

Empresa dedicada a la construcció a la província de Barcelona, avalada per molts anys d`experiència. Tenim un equip humà especialista en el sector. Gaudim de prestigi per la labor responsable i honesta que realitzem..


CONSTRUCCIONS TEYS / Reformes

Som una empresa constructora fidel a les quatre generacions d’història que ens precedeixen. Apostem per la innovació i el progrés i conservem l`ofici que ha marcat els nostres més de 65 anys d’existència..


CRISTALL NOU CALELLA / Cristalleria

Som empresa de nova creació avalada amb més de vint anys de experiència en el sector especialitzada en la instal·lació i manteniment de portes i finestres d`alumini i PVC, vidres, miralls, mallorquines, persianes, mosquiteres, mampares, ballestes i.


DISSENY I OBRES SHEQUINA

Reformes integrals, pressupostos sense compromís, cuines, banys, pintura, albañileria, pladur, parquet, lampisteria, fontaneria, fusteria d`alumini.


EL CARGOL / Fusteria

Botiga dedicada a la fusteria en general, realitzem un estudi de cada cuina, disposem de mots models de portes, parquets, tarimes, pèrgoles, armaris, escales, sostres, bigues, teulades, mobles, etc. Fem tot tipus de treballs en fusta. El nostre propòsit é.


GM ALUMINIS / Fusteria d`alumini

GM Aluminis de Mataró és una empresa de fusteria d`alumini pont tèrmic, tancaments de galeria, persianes i gelosies, elements d`alumini, fusta i mallorquines, etc..


MUNDO CASETAS / Construcció

Venda de tot tipus de casetes prefabricades, de fusta a mida per al jardí, casetes per als nens, parcs infantils, garatges de fusta, bungalows.


NEW MATARONESA

Empresa constructora, tot en obra nova i reformes.


NOVA PORTA I CUINA, S.L. / Reformes

Botiga de portes d`interior, portes blindades, mobles de cuina, parquets. Fem tot tipus de reformes.


SERRALLERIA MORAN / Serrallers

Taller de serraleria, especialistes en forja, ferro, baranes, reixes, portes metal·liques, automatisme de motors, acer inoxidable i estructures metal·liques.