AL GRÀ / Productes a granel

Al Grà del Prat de LLobregat és una botiga de llegums, fruits secs i cereals a granel. Alimentació saludable i de km. 0 a bon preu .


BODEGA AARON / Rostiseria

Bodega Aaron del Prat de Llobregat és una rostiseria on cuinem plats casolans, pollastres a l`ast, canelons, conill, garrins, cabrit, a més tenim una extensa selecció de caves..


BODY FITNESS / Nutrició esportiva

Som una botiga de nutrició esportiva i dietètica per a tot tipus d`esportistes o persones que vulguin tenir una vida saludable.


CA L`ANDREU / Rotisseria

A Ca l`Andreu Rorisseria de Viladecans fem menjars preparats, pollastres a l`ast i conills, menú diari. Horari de dimatrs a divendres de 9 h a 15,30 h, dissabtes i diumenges de 8,30 h a 16 h.


CA LA MAGDALENA / Carnisseria-Xarcuteria

Ca la Magdalena de Viuladecans és una carnisseria i xarcuteria on hi trobaràs productes de primera qualita, com "morcilla de Burgos", productes d`Andalicia, patès ibèrics, carn fresca ibèrica, carpaccios, llegum cuita diaria i productes gourmet.


CELLER TERRA I SOL / Celler

Al Celler Terra i Sol del Prat de LLobregat hi trobaràs vins, caves, vins a granel, tambè hi fem cates.


COOKIES & DOLÇOS / Cupkakes

Botiga de rebosteria creativa, dolços del dia i taules dolces per celebracions. Organitzem tallers i festes .


DULDI / Regals i llaminadures

Duldi és la combinació idònia per organitzar les teves festes. És un espai de diversió i color on podràs trobar tot tipus de detalls per a les teves celebracions. Entre els nostres productes es troben regals de casament i les teves marques favorites.


EL CAPRITX / Pastisseria

Creació de productes de pastisseria de qualitat, seleccionant les millors matèries primes i apostant per la elaboració fresca.


EL GRANER / Venda a granel

El Graner de Viladecans és una botiga de venda de productes alimenticis a granel de la millor qualitat i a bon preu.


EVA / Estris per rebosteria

Aqui podreu trobar tot el necessari (ingredients i estris) per fer les vostres creacions, fer encàrrecs de pastissos, cupcakes i galetes igual que podem realitzar lots i cistelles per regalar. A més de poder venir a fer cursos amb nosaltres..


FORÇA VITAL

Força Vital 3 del Prat de Llobregat és una herboristeria, fem dietes personalitzades i control de pes, flors de Barch, reiki, emotional coaching i de vida, productes i de dietètica.


FORN DE LA RAMBLA

Forn de la Rambla és una pastisseria i forn de pà de Gavà. fem postres, i canapès per encàrrec, torrons, panallets, coca de Sant Joan, mones, tortells de reis, etc.GALIOT / Xarcuteria

Establiment especialitzat en productes delicatessen i xarcuteria selecta d`altíssima qualitat ....


HERBODIETÈTICA NOSOTRAS / Herboristeria

Herbodietètica Nosotras del Prat de Llobregat és un comerç de productes de dietètica, herbes, alimentació, flors de Bach i cosmètica natural.


LA MONTSERRATINA / Pastisseria

A La Montserratina de X.Elias del Prat de Llobregat és una pastisseria tradicional amb servei de cafeteria, fem pastissos per encàrrec, bombons, rebosteria, torrons i neules.


LES COSES BONES / Dietètica i complements

Botiga d`alimentació i complements per esportistes, productes per celíacs, diabètics i cosmètica natural.


LITTLE CAKE

Venda d`estris per fer els teus propis cupcakes, productes i cursos per a celíacs.


MARBLAU / Aliments congelats

MarBlau del Prat de Llobregat és un establiment de venda de congelats, pastes, pastes sense sucre, bombons, mantecados, gelats, precuinats, etc..