BAZAR EL DORMIR - COLCHONERIA GAVAFELS / LLits

Establiment de venda de llits i matalassos. Especialistes en escumes tècniques Visco-Latex.


ENTRE TELAS / Patchwork

Botiga de patchwork, tallers, llanes, merceria, patrons, llibres, teixits americans.


J.RIPOLL VALLS / Tapisseria del moble

Establiment de tapisseria i fabricació de sofàs a mida.


MOLCLAU / Serralleria

Molclau Serralleria és una botiga especialitzada en claus per codi i telecomandaments, comandaments, duplicat de claus, candaus, manilleria, comunitats, bústies, servei de serralleria, control d`accés, portes.


MULTIFIL / Llanes, accessoris i labors

Botiga de confecció, llanes i labors, roba laboral i escolar, brodat i etiquetes per a prendes, venda i reparació maquines de cosir, accessoris i molt més.


TENDÈNCIES / Roba per la llar

Tendències del Prat de Llobregat és una botiga de roba per la llar, tenim cortines, roba de bany, roba de llit i complements per la llar.


TINTORERIA DIT I NET/ Bugaderia

Tintoreria dit i Net de Viladecans, serveis de tintoreria i bugaderia per particulars, hosteleria, clubs esportius, etc. Roba per la llar (mantes, adredons), prendas de pell, catifes, tapiceries, cortines. Especialistes en vestits de nùvia.


TOLDOS AVILES / Tendals i perssianes

Toldos Aviles de Viladecans és una empresa de colocació de tendals, persianes, mosquiteres, cortines enrrollables i tapisseria.


TOLDOS ROSSELLO / Tendals i entapissats

Instal·lem, reparem i venem tot tipus de tendals, capotes i solucions per al sol. Assessorem i instal·lem sistemes de motorització de tendals per fer la seva vida més còmoda. Tapissem butaques, sofàs, cadires, peces clàssiques, sellons de moto, seients de.