3 CLINIC / Bellesa

3Clinic és un centre d`estètica integral avançada, a Sant Feliu, el Prat i Barcelona, on treballem constantment per oferir als nostres clients la màxima qualitat, confort, atenció i benestar, juntament amb la millor tecnologia i cosmètica, acompanyat d`un.


ACTUAL / Perruquers

Saló de perruqueria unisex. Horari de dimarts a divendres de 9 h a 19 h dissabtes de 8 h a 14 h.BOLTÀ / Perruqueria

Saló de perruqueria ecològica. Horari: de dimarts a dijous de 9h a 13h i de 15h a 19h, divendres de 9h a 19h i dissabte de 9h a 15h.CARME MARIN / Perruquers

La filosofia de Carme Marin Perruqueria es basa en la professionalitat usant productes de primera qualitat de les marques Wella i Sebastian Professional, per obtenir resultats que s`adaptin a les necessitats dels clients. La cura del cabell, el tipus de t.COMERCIAL LAYNE / Productes perruqueria

Botiga de venda de tota mena de productes destinats a les perruqueries, tant d`estètica com mobiliari i accessoris.


ELVIRA PLANAS / Perruqueria

Saló de bellesa en el qual es treballa amb productes d`alta qualitat i una atenció personalitzada..


ESSENZA ESTÈTICA / Centre d`estètica

A Essenza Estètica del Prat de Llobregat posem a la teva disposició un equip de professionals experts en tractaments facials i corporals, mans i peus, pestanyes,cera i fotodepilació. El nostre equip es dedica al màxim per aconseguir oferir solucions i sat.


ESTHETIC MANIA / Centre d`estètica

Centre amb un nou concepte, global i especialitzat, de productes i tractaments estètics sense escatimar en qualitat i ni malgastar en preu. El nostre equip de professionals t`atendrà de manera acurada en un entorn confortable i cordial..


FUSIO / Perruqueria

Perruqueria Fusio del Prat de Llobregat, art & estil i disseny visagista.


ICARIA TATTOO ART / Tattos

A Icària Tattoo Art del Prat de Llobregat treballem amb la màxima esterilització tatuem els teus dissenys pura i exclusivament per a tu, realisme, color, ombres, cover up. Body Piercing, pírcing avançat, genitals, microdermals, surface, venda de peces, di.


INMA MARTÍ / Centre d`estètica i benestar

Serveis de perruqueria i estètica masculina i femenina, especial núvies, serveis facials i corporals, zona d`aigues, circuits de benestar, zona de relaxaxió.


KARMA / Estética & Wellness

Centre d`estètica, salut i benestar unisex. Venda de productes facials i corporals de les millors marques, al millor preu !!!.


KBEYO`S / Perruqueria - Estètica

Oferim tracte personalitzat, assessorament del cabell i altres serveis estètics. Tractaments de keratina, allissadors, metxes, tints i de serveis adaptats a les teves necessitats. Realitzem tractaments corporals, depilacions, depilació definitiva DIODO i .


LA BOTIGA DEL TEU CABELL / Prod. perruqueria

Botiga de venda de productes de perruqueria estètica i els seus complements.


LA PELU DE RAQUEL / Perruqueria

La Pelu de Raquel del Prat de Llobregat, és un centre de perruqueria on fem tractaments facials, corporals i de keratina, permanents i tint de pestanyes, extensions, manicura, pedicura i maquillatge.


LOCURA TATOO / Body Piercing

Centre on et podràs tatuar i fer-te pírcings amb les millors condicions higienico-sanitàries, amb bona qualitat i a bon preu.


M.G.COLORS / Estilista i assesora d`imatge

Centre de bellesa i estètica,especialistes en tot tipus de metxes, extensions, recollits per casaments i comunions, maquillatge, aparatologia, quiromassatges i depilacions.