AUTOESCOLA NOVA CORONA / Permís de conduir

A l`Autoescola Nova Corona del Prat de Llobregat impartim cursos per als permisos de conbduir de la classe B, A. cursos de reciclatge per recuperar la seguretat, classes de teòrica matí, tarda i nit. Cursos intensius i ofertes per a menors de 20 anys.


AUTOESCUELA GAVÀ / Autoescoles

A Autoescuela Gavà comptem amb els últim mètodes d`aprenentatge perquè els nostres alumnes aprenguin amb facilitat. Disposem de material audiovisual i ordinadors tàctils per realitzar el test exactament igual als que els alumnes es trobaran en el seu exam.


CE MIQUEL SERVET / Centre d`estudis

Centre concertat amb la Generalitat de Catalunya, Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior - Branca Sanitària, Preparació prova d` acces a CFGS, GESO adults.


L`ACADÈMIA / Centre d`estudis

L`Acadèmia del Prat de Llobregat és un centre de reforç des de P-4 i fins a batxillerat, anglès per a totes les edats i nivells, preparació de proves d`accés, informàtica per a adults i tercera edat. Tenim servei de psicoilogia i psicopedagogia.


PILAR VILLANUEVA / Escola de música

A l`Escola de Música Pilar Villanueva concebim l’ensenyament musical com un aprenentatge integral de la persona, tot desenvolupant en l’alumne la capacitat creativa perquè arribi a expressar tot el seu potencial musical. Apren a tocar el piano, guitarra, .


SERGI I LOURDES / Escola de ball

Som una escola construïda amb l`il·lusió i l`esforç dels seus alumnes i professors. Fundada per Sergi i Lourdes, procedents del Ball Esportiu i de Competició..


STEP IN / Centre de Formació

Escola d`idiomes, especialitzada en l`ensenyament d`anglès. En els darrers anys hem introduït, a més, l`ensenyament d`altres àrees..