AGEM DISSENY / Integral reforma

Agem Disseny de Barcelona som una empresa experta en arquitectura, interiorisme i disseny. Ens encarreguem de la coordinació complerta de qualsevol tipus de projectes.


ALBERTO GODOY / Reformes

Alberto Godoy del Prat de Llobregat es dedica a les reformes en general, cuines, banys, fusteria, pintura i llauner.


ALMON / Serveis integrals

Som una empresa que es dedica a la fusteria d`alumini, ferro i PVC. Així mateix oferim als nostres clients els nostres serveis de reformes integrals. Amb nosaltres trobarà solucions a les seves necessitats de fabricació, reparació, manteniment o modific.


ALU-JORDI SCP / Fusteria d`alumini

Alu-Jordi de Viladecans, finestres d`alumini, vidres, miralls, persianes, motorització de tendals, reixes, mosquiteres, mampares de bany i sostres d`alumini. Distribuïdor SOMFY.


AREA CREATIVA / Cuina i bany

En Àrea Creativa de Gavà som professionals de l`interiorisme amb gran trajectòria i experiència en projectes de decoració i disseny d`interiors i reforma d`immobles orientada a aconseguir entorns únics. Especialistes en reformes de cuines i banys.


B & C / Obras & Servicios

Botiga de mobles de cuina, bany, comunitats, locals, parking, pintura, electricitat, fontaneria, fusteria, aire acondicionat.


CARPINTERIA EBANISTERIA BELEÑA / Fusteria

Carpinteria Ebanisteria Beleña de Viladecans, portes, armioaris a mida, cuines, banys, parquet i portes de seguretat.CARPINTERIA JO.PA. ALVAREZ, SCP / Fusteries

A Carpinteria Jo.Pa. Alvarez, SCP del Prat de Llobregat som especialistes en la fabricació de tot tipus de mobles a mida. Fabriquem qualsevol moble a partir de dissenys propis, inspirats en altres mobles, o dissenyats pel client. Mobles de cuina, bany, ar.


CENTRAL PARK / Reformes integrals

Som una empresa de reformes en general. Especialitzats en la fusteria de fusta, subministrament, col·locació i restauració de tot tipus de portes, parquet o mobles. Els anys d`experiència ens permeten tenir els millors acabats, lacats i tenyits exclusius..


CM SAN FELIU / Fusteria de alumini

Empresa dedicada a la fusteria d`alumini. Estem especialitzats en l`automatització de tot tipus de portes, i sempre utilitzem materials homologats i garantits. La serralleria constitueix una de les nostres activitats més importants, tant a nivell particul.


CONSTRUCCIONES RAFAEL NUÑEZ / Construccions

Construccions Rafael Nuñez Mallo és una empresa del Prat de Llobregat dedicada des de fa més de 30 anys a l`execució de tot tipus de construcció: des de tot tipus d`habitatges d`obra nova fins a reformes parcials o reformes de locals comercials. La seriet.


COOL GLOBAL SERVICES / Refornes integrals

Comptem amb un complet equip de professionals especialitzats per cobrir totes les tasques que requereixi la seva reforma. Dintre del nostre equip de reformes comptem amb: paletes, fusters, lampistes, electricistes, pintors, parquetistes, enrajoladors, gui.


CREA BANY-CREA LLAR / Reformes de la llar

Empresa dedicada a la reforma integral de locals i habitatges. Disposem d`un equip tècnic que s`encarregarà de realitzar l`assessorament necessari per a realitzar un projecte i pressupost adaptat a les seves necessitats. Pressupostos sense compromís i con.


CRISAN CORNELLA, S.L. / Vidre i Alumini

Empresa de colocació de vidres i fusteria metálica, mampares de bany, murals amb mirall, claraboioes, instal·lacions, persianas, mampares divisories.


CRISTALERIA METALISTERIA BARCELONESA / Alumini

Cristaleria Metalisteria Barcelonesa des de 1964 és una empresa de col·locació de sostres i tancaments d`alumini, a més de vidres, persianes, miralls i reixes. Demani`ns pressupost sense compromís.


CRISTALMARC / Cristalleria

Comerç de colocació de vidres, cristalls plans, llunes, miralls i fusteria d`alumini.


CUINES MARTI BANYS / Interiorisme

Marti Cuines i banys, és un establiment d`interiorisme, decoració d`interiors, llar i negocis.


DAGÀ / Fusteria

Empresa de venda i colocació de parquets, portes, cuines i mobles a mida.


DECO-ESCUGAR, S.L. / Interiorisme

A Deco-Escugar, S.L. del Prat de Llobregat fem projectes d`interiorisme i il·luminació per la seva llar.