+COLOR / Estètica i bellesa

A +Color de Gavà oferim serveis de perruqueria i estètica, làser de diode, rejuveniment facial i capilar, som especialistes en núvies. Fem promocions de temporada.


3 CLINIC / Bellesa

3Clinic és un centre d`estètica integral avançada, a Sant Feliu, el Prat i Barcelona, on treballem constantment per oferir als nostres clients la màxima qualitat, confort, atenció i benestar, juntament amb la millor tecnologia i cosmètica, acompanyat d`un.


DINASTY TATTOO / Tatuatges

Dinasty Tattoo del Prat de Llobregat és un centre de tatuatges i piercings.


ESSENZA ESTÈTICA / Centre d`estètica

A Essenza Estètica del Prat de Llobregat posem a la teva disposició un equip de professionals experts en tractaments facials i corporals, mans i peus, pestanyes,cera i fotodepilació. El nostre equip es dedica al màxim per aconseguir oferir solucions i sat.


ESTHER ARACIL / Estilistes

Esther Aracil Estilistes, és una perruqueria de Viladecans.


ESTHETIC MANIA / Centre d`estètica

Centre amb un nou concepte, global i especialitzat, de productes i tractaments estètics sense escatimar en qualitat i ni malgastar en preu. El nostre equip de professionals t`atendrà de manera acurada en un entorn confortable i cordial..


KARMA / Estética & Wellness

Centre d`estètica, salut i benestar unisex. Venda de productes facials i corporals de les millors marques, al millor preu !!!.


MIREIA MUMANY / Tatto, estètica perruqueria

Mireia Munany de Viladecans, és un centre d`estètica, perruqueria i tattoos. Fem tractaments capilars, extensions, tractaments de keratina i servei d`estètica integral.


MONTSE GÓMEZ / Perruqueria

La Perruqueria Montse Gómez del Prat de Llobregat és una perruqueria unisex, fem tractaments capilars, de keratina i disposem de solarium. Expert Trico-Nutricionista.


NATURALIA / Estètica i salut

Centre de herbodietètica, quiromassatge i saló de bellesa.


NOVA ESTÈTICA LEO / Estètica

Centre de depilacions, manicura, ungles de gel, pedicura, facial i corporal, esmaltat permanent, fotodepilació, foto rejuveniment, foto acné, farcit arrugues i massatges manuals.


OPENCEL / Iberian stethical revolution

Al centre Opencel hem desenvolupat un sistema innovador que consisteix en circuits de 5 tractaments pel preu d`un. Afegir un tractament de fotodepilació, radiofreqüència, cavitació, etc. amb altres quatre tractaments per obtenir millors resultats..


RUBIAS DE POTE / Perruqueries

Rubias de Pote de Gavà és una perruqueria on fem coloristes, extensions, keratina, tractaments capilars i pentinats per núvies amb reserva prèvia. També tenim perruqueria infantil..


SIEMPRE BELLA / Centre d`estètica

Siempre Bella de Viladecans és un centre d`estètica amb depilacions femenina i masculina, tractaments facials i corporals, massatges linfàtics, manicures, pedicures, fotodepìlació i ungles de porcellana.


SOL Y MAS / Bonzejat i estètica

Sol y Mas de Viladecans és un centre de brozejat i serveis integrals d`estètica, manicures, pedicures, depil·lacions a la cera, làser de diode i fotodepilacions, massatges, tractaments facials i corporals.


STÈTIC / Centre d`estètica i perruqueria

Centre de tractaments facials, maquillatge, tractaments corporals, nedicina estètica i perruqueria.


TUS MANOS HABLAN / Centre d`estètica

Tus Manos Hablan de Gavà és un centre d`estètica i bellesa expert en tractaments facials i corporals, a més de manicures, pedicures i decoracions d`ungles i depilacions. Mantenim actualitzada la tecnologia més avançada per bellesa i salut..